Traditionelle opskrifter

Apple Gruyere grillet ost

Apple Gruyere grillet ost

Den perfekte grillede ost til efteråret med klæbrig Gruyere, sprøde æbler og et drys kanel.MERE +MINDRE-

Opdateret 21. marts 2017

1

lille æble, kernet og skåret tyndt

2

spiseskefulde usaltet smør

6

oz Gruyere ost, revet

Skjul billeder

 • 1

  Begynd med at samle dine ingredienser.

 • 2

  Kerne dit æble, halver det og skær det i tynde skiver. Riv din ost, så den smelter hurtigere i sandwichen.

 • 3

  Smelt 1 spsk smør i en stor stegepande over medium-lav varme. Tilsæt derefter et stykke brød og lad det opsuge noget af smørret. Tilsæt halvdelen af ​​osten til brødet efterfulgt af en række æbleskiver. Drys æblerne generøst med kanel og top med et andet stykke brød.

 • 4

  Lad sandwichen koge på den side i 2-3 minutter, og vend derefter sandwichen forsigtigt. Drej sandwichen lidt, så det smeltede smør i stegepanden suger ind i den anden brødskive. Lad sandwichen koge yderligere 2-3 minutter på den anden side.

 • 5

  Fortsæt med at koge den grillede ost, vend den hver 30-45 sekund, indtil osten er godt smeltet og sandwich er brunet udefra. Gentag med en anden sandwich (eller lav to på samme tid, hvis din stegepande er stor nok.)

Ekspert tip

 • Hvis din ost ikke smelter, og din sandwich brænder, kan du hurtigt smelte osten ved at tilføje en dryp vand til panden og dække den med et låg eller en skål for at dampe sandwichen i et par sekunder.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Du har måske haft en grillet ost før, men du har sandsynligvis aldrig haft en sådan! Der er mange grunde til, at jeg synes, at efteråret er den bedste sæson. Vejret er tempereret og farverne er smukke. Men jeg elsker for det meste fald på grund af de rigelige grøntsager og frugter. Denne sandwich giver bare mening til starten af ​​efteråret. Ikke kun skal du være i stand til at finde pæne æbler overalt lige nu, den klæbrige Gruyere og kanel i sandwichen afrunder bare efterårssmagene. Der er ikke noget hårdt ved denne grillede ost, og ingredienserne er enkle nok - hvilket gør den endnu bedre. Det eneste, jeg vil sige, er, at selvom Gruyere er en dyr ost, laver den sandwichen fuldstændigt, så prøv at jage den. I en knivspids kunne du dog erstatte schweizisk ost. Denne sandwich koger hurtigt, så sørg for at forberede alle dine ingredienser, inden du begynder at lave mad. Nyd efteråret og nyd denne sandwich!

Se videoen: Alexas Sweet Potato Gratin with Apples, Pecans and Gruyère Cheese (September 2020).