Traditionelle opskrifter

Hjerteformede Vanilla Chex ™ behandler

Hjerteformede Vanilla Chex ™ behandler

Søde og sprøde Vanilla Chex ™ godbidder pyntet med lyserødt til Valentinsdag!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

6

kopper Vanilla Chex ™ korn

1/4

kop (1/2 pind) smør plus ekstra til smøring

4

kopper mini marshmallows eller 1 (10 oz) pose marshmallows i almindelig størrelse

Rød eller lyserød gelpasta madfarve

Heart cookie cutter (3-tommer)

Konversationshjerter slik (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Smør en 13x9-tommer pande og sæt den til side. Anbring Vanilla Chex ™ korn i en stor skål, og læg den til side.

 • 2

  Smelt smørret i en medium saucepande over medium-lav varme. Tilsæt marshmallows og flere dråber af madfarven. Rør konstant over medium-lav varme, indtil skumfidusblandingen er glat. Tilsæt yderligere madfarve, hvis det ønskes.

 • 3

  Med en smurt spatel, hæld straks marshmallowblandingen over kornet. Fold forsigtigt skumfidusblandingen for at belægge kornet. Hæld skålens indhold i den tilberedte gryde og pres let på blandingen, indtil den er jævn.

 • 4

  Lad godbidderne sætte i 15 til 30 minutter. Brug hjerteskæreren til at skære dine figurer så tæt sammen som muligt. Placer godbidderne på en bageplade foret med vokspapir.

 • 5

  Hvis det ønskes, skal du trykke et par samtalehjerter på toppen af ​​hvert hjerte. Lad godbidderne sætte sig i endnu 1 time.

Ekspert tip

 • I stedet for madfarvning kan du bruge en konvolut pulveriseret frugtdrik med smør og skumfiduser til at skabe den ønskede farve.
 • Mikrobølgeinstruktioner: I stedet for at lave mad på komfuret skal du placere smør og skumfiduser i en mikrobølgesikker skål og mikrobølgeovn i 90 sekunder, eller indtil skumfiduser blæser op. Mikrobølgeovn op til et minut mere, hvis det er nødvendigt. Rør madfarven ind og rør godt, indtil den er glat, og tilsæt kornet. Følg resten af ​​instruktionerne ovenfor.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
170
Kalorier fra fedt
40
% Daglig værdi
Total fed
4 1 / 2g
7%
Mættet fedt
2g
10%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
3%
Natrium
150 mg
6%
Kalium
30 mg
1%
Samlet kulhydrat
31 g
10%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
16g
Protein
1 g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
6%
6%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Valentinsdag godbidder bliver ikke nemmere end dette! Åh, for kærligheden til Valentinsdag! Vanilla Chex er så god. Jeg snackede så meget på det, at jeg næsten ikke havde nok til disse godbidder. Tak for godhed, jeg tilbageholdte mig selv og lavede dette parti af fantastiskhed. Denne korn er ideel til fremstilling af godbidder, fordi Chex ™ forbliver sprød, selv når den er dækket af smeltet marshmallow. . Du kan endda tilføje en lille besked, hvis du vil via det fortællende alt slik: samtalehjerter. Del med venner, familie og dem, du elsker - og nyd det!

Se videoen: PUPPY CHOW - How to make MUDDY BUDDIES Recipe (September 2020).