De bedste opskrifter

Jordbær Agua Fresca

Jordbær Agua Fresca

 • Forbered 10 min
 • I alt10 min
 • Portioner 4

En perfekt slurk til grill og picnic i baghaven!MERE +MINDRE-

ByWit og eddike

Opdateret 18. september 2017

Ingredienser

1

lb jordbær, afskallet og halveret

Saft af to limefrugter eller en citron

Vodka eller tequila, valgfri

Trin

Skjul billeder

 • 1

  I en blender kombineres jordbærene med 1/2 kop vand og blandes i mindst 30 sekunder for at sikre, at blandingen blandes grundigt.

 • 2

  Kør blandingen gennem en fin masksil lige ind i en kande et par gange. Tilsæt resterende vand, sukker og citrusjuice, og rør, indtil sukkeret er opløst.

 • 3

  Serveres over is med nogle jordbær og lime skiver. Hvis du vil gøre det sprødt, skal du blande 6 ounce agua fresca og 1 eller 2 ounce tequila eller vodka. En anden mulighed er chiafrø. Bare tilføj et par spiseskefulde frø til kanden og lad det sidde ti minutter.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne agua fresca med friske jordbær og limesaft er så forfriskende, at vi er temmelig sikre på, at det bliver din nye drik til varme sommerdage. Hver BBQ synes at have noget limonade. Gå imod det og sprøjt denne sommerlige drink i alles ansigter. Det er perfekt alene eller med noget sprut. Og du sidder ikke fast i køkkenet og safter en million citroner! Der er nogle supermodne jordbær, sukker og limefrugter. Jeg ved, at limefrugter er super dyre lige nu - den gode nyhed er, at du nemt kan bytte dem ud med en citron. Serveres over is med nogle jordbær og lime skiver og drikker hele kanden selv. Hvis du ville gøre det sprødt, kunne du blande 6 ounce agua fresca og 1 eller 2 ounce tequila eller vodka. En anden mulighed er chia frø dille. Bare et par spiseskefulde frø blev føjet til kanden, og ti minutter senere har du en sjov drink, der har lidt ekstra boost.

Se videoen: Agua de Fresa Super cremosa Strawberry Agua Fresca (September 2020).