Traditionelle opskrifter

Kød og kartofler Crostata

Kød og kartofler Crostata

Denne salte rustikke tærte er fyldt med kartoffelmos, pølse, bacon og ost.MERE +MINDRE-

Oprettet 18. januar 2017

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

Pillsbury ™ køleskorpe, blødgjort som anvist på æsken

2 1/2

kopper tilberedte kartoffelmos

1

kop kogt og smuldret svinekødspølse

2

oz strimlet skarp cheddarost

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 400 ° F. Linj en bageplade med pergamentpapir, og rul tærskorpen ud på panden.

 • 2

  Pisk ægget og vandet sammen for at skabe et ægvask og børst et tyndt lag over tærskorpen. (Dette hjælper dejen med at holde sammen, når du folder den over påfyldningen.)

 • 3

  Rør de kartoffelmos sammen, 1/2 kop smuldret pølse, halvdelen af ​​hakket bacon og halvdelen af ​​osten. Sked ca. 1 kop af denne blanding i midten af ​​tærtejen.

 • 4

  Tilsæt resterende kartoffelblanding og spred mod midten af ​​tærskorpen, og efterlad en 3-tommer kant med udækket skorpe rundt om kanten.

 • 5

  Drys den resterende pølse og bacon oven på kartoflerne. Kast på halvdelen af ​​den resterende ost.

 • 6

  Fold dejen op over den ydre kant af kartoflerne, klem dejen sammen efter behov ca. hver centimeter og børst den med ægvask, mens du går.

 • 7

  Når du er færdig med at lægge dejen, skal du have en rustik terte, der er ca. 7-8 inches i diameter.

 • 8

  Bages i 22-26 minutter, indtil skorpen er gyldenbrun. Fjern fra ovnen, top med resterende ost, og vend tilbage til ovnen bare et øjeblik, indtil osten smelter. Skær i skiver og server det varmt.

Ekspert tip

 • En af mine foretrukne aflidelser er at synke mine tænder ned i en skive (eller tre) tykskorpe-kartoffelmos toppet med masser af ost og bacon. (Det lyder måske lidt derude, men jeg lover, at det er lækkert. Prøv det bestemt!) Men det er en sjælden godbid, da det nærmeste pizzasted, der serverer denne skål, ligger en hel afstand fra vores hus. En nat var jeg virkelig trang til denne særlige pizza og tænkte, at jeg ville prøve at lave den derhjemme. Jeg havde ingen pizza skorpe ved hånden og havde ikke lyst til at lave dej fra bunden, så jeg greb en kasse med Pillsbury nedkølede tærskorpe og brugte en af ​​dem i stedet. Når alt kommer til alt er det perfekt til kyllingepottetærte, så jeg regnede med at det ville smage lige så godt med andre salte ingredienser. Jeg fyldte dejen med kartoffelmos, bacon og ost og foldede den over i en crostata, så jeg stadig kunne skære skiver og spise den som en pizza. Den bagte skorpe var let og delikat, hvilket var en perfekt balance for betydelig påfyldning. Jeg foretrak det faktisk frem for pizzaskorpen! I årenes løb har jeg ændret fyldet og tilføjet ting, jeg måske har tilovers i køleskabet, som smuldret pølse. Jeg har endda lavet versioner af denne crostata med broccoli, ost og bacon og en efter Thanksgiving med kalkun og sovs. Så vær kreativ og lav en crostata med dine yndlingssmagskombinationer! Det er en god middagside at have klar til de nætter, hvor du ikke er sikker på, hvad du skal lave.
 • Prøv at fylde hver skive med en klat creme fraiche.
 • Du kan bytte noget af kødet ud med grøntsager. For eksempel kan du lave en broccoli og ost kartoffel crostata toppet med bacon.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
300
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
28%
Mættet fedt
7g
34%
Transfedt
0g
Kolesterol
55 mg
19%
Natrium
520 mg
21%
Kalium
300 mg
8%
Samlet kulhydrat
24 g
8%
Kostfibre
1 g
5%
Sukker
1 g
Protein
9 g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
6%
6%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • En af mine foretrukne aflidelser er at synke mine tænder ned i en skive (eller tre) tykskorpe-kartoffelmos toppet med masser af ost og bacon. Giv det en chance!) Men det er en sjælden godbid, da det tætteste pizzasted, der serverer denne skål, ligger ret langt fra vores hus.

  En nat havde jeg virkelig lyst til denne særlige pizza og tænkte at jeg ville prøve at lave den derhjemme. Jeg fyldte dejen med kartoffelmos, bacon og ost og foldede den over i en crostata, så jeg stadig kunne skære skiver og spise den som en pizza.

  Når den skællede skorpe var bagt, var den let og delikat, hvilket var en perfekt balance for den store fyldning. Jeg foretrak det faktisk frem for pizzaskorpen!

  I årenes løb har jeg ændret fyldet og tilføjet ting, som jeg måske har tilovers i køleskabet, som smuldret pølse. Så vær kreativ og lav en crostata med dine yndlings smagskombinationer! Det er en god middagside at have klar til de nætter, hvor du ikke er sikker på hvad du skal lave.

Se videoen: CROSTATA ALLA CONFETTURA DI ALBICOCCHE di Iginio Massari (September 2020).