De bedste opskrifter

Tilapia Fish Stew

Tilapia Fish Stew

1

medium sød løg, terninger

3

gulerødder, skrællet og skåret i tern

1

lille grøn paprika, terninger

2

kopper fennikel, fint skåret

1

teskefuld knust rød peberflager

Skal og saft af 1 citron

1

dåse (14,5 oz) ildbrændte tomater

5

kopper kylling bouillon med lavt natriumindhold

12

oz tilapia fileter, skåret i 1 tommer stykker

12

jumbo rejer, renset, skrællet med haler på

2

kopper grønkål, finstrimlet

1

kop radiser, skåret tyndt

1

citron, skåret i 6 kiler

Skjul billeder

 • 1

  Forbered alle grøntsager til gryderet; sæt til side. Rens rejer, skyl og tør med papirhåndklæder for at fjerne overskydende vand. Skyl kammuslinger og tør overskydende vand af med papirhåndklæder. Skær tilapia i 1 tommer stykker. Opbevar fisk og skaldyr i køleskab, indtil det er klar til at tilføjes til opskriften.

 • 2

  Varm 3 spiseskefulde olivenolie i en hollandsk ovn til medium varme. Tilsæt løg, gulerødder, selleri, fennikel og paprika, kog i 6 til 8 minutter. Rør hvidløg, laurbærblade, oregano og kog 1 minut mere. Tilsæt tomatpuré, citronskal, juice, 1 tsk salt og 1/2 tsk peber, kog i 2 minutter. Rør ved ildbrændte tomater og kylling bouillon, kog og smag efter salt. Reducer varmen til en let simmer.

 • 3

  Kog gryderet i 7 til 9 minutter. Efter den tid skal du tilføje fisk, rejer og kammuslinger. Omrør forsigtigt og kog i yderligere 2 minutter. Dæk og fjern fra varmen, lad gryderet stå i 5 minutter. Server med det samme eller afkøl og genopvarm inden servering.

 • 4

  Sæt suppen i 6 store skåle og pynt med kål, radiser, koriander og citronkiler.

Ekspert tip

 • Hvis du bruger frossen fisk og skaldyr til denne opskrift, skal du optø skaldyrene i køleskabet i 2 dage, inden du tilbereder opskriften.
 • Hvis du skærer fisk og skaldyr op i mindre stykker, kan du servere op til 10 portioner som forretter.
 • Gryderet kan laves en dag eller to foran. Når du er klar til at færdiggøre forberedelsen, kog op og tilsæt fisk og skaldyr som angivet i opskriften.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Du behøver ikke at rejse til en varm tropisk ø for at nyde en velsmagende skål med skaldyr. Denne tilapia-gryderet med en rig tomatbase, skarpe grøntsager, kammuslinger og jumbo-rejer giver dig lyst til en anden skål. Dette er en hurtig og nem opskrift til enhver uges aften eller den særlige middag med venner. For bare et par korte år siden spiste min mand ikke fisk og skaldyr, før jeg forberedte ham en perfekt krydret rejeropskrift! Han har været hooked siden da.

Se videoen: Spicy Korean Fish Stew Maeuntang: 매운탕 (September 2020).