De bedste opskrifter

Mardi Gras Jello Shots

Mardi Gras Jello Shots

Fejr Mardi Gras med geléskud i de traditionelle farver lilla, grøn og guld!MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

3

pakker ikke-aromatiseret gelatine

1/2

kop sødet kondenseret mælk

1

kop aromatiseret vodka (såsom karamel, vanilje, flødeskum eller kagesmag)

2

spiseskefulde irsk creme likør

Madfarvning (lilla, grøn, gul)

24

dollops flødeskum eller vaniljefrosting

3

flasker grønne, lilla og guld perle slikperler

Skjul billeder

 • 1

  Coat en lille skål let med madlavningsspray, og tør derefter skålen ud med et papirhåndklæde. Det vil efterlade en let rest for at hjælpe med at udforme dine skud, men det påvirker ikke smagen.

 • 2

  Hæld 3/4 kop vand i en lille gryde. Drys 3 pakker ikke-aromatiseret gelatine over toppen, og lad den suge i løbet af et minut eller to. Varm over medium under konstant omrøring, indtil gelatine opløses. (Dette tager kun et par minutter). Fjern fra varmen. Hæld 1/2 kop sødet kondenseret mælk og bland dem grundigt. Tilsæt 1 kop vodka med aroma og 2 spsk irsk flødelikør og rør. Tilsæt nok koldt vand, så du har tre kopper i alt.

 • 3

  Opdel blandingen ligeledes i tre skåle eller målekopper (ca. en kop i hver). Brug madfarve til at blande dine 3 farver (lilla, grøn, gul). Til den lyse lilla skal du bruge 6 dråber neonlilla madfarve. Til det grønne skal du bruge 10 dråber neongrøn madfarvning plus en dråbe neonblå madfarve. Til den gule skal du bruge almindelig gul madfarve (ca. 8-10 dråber).

 • 4

  Hæld halvdelen af ​​den grønne blanding i den tilberedte gryde (ca. 1/2 kop). Placer gryden i køleskab for at sætte, ca. 10-15 minutter. Du ved, at det er indstillet, når du let kan trykke ned med fingeren, og det føles solidt (som om du kunne hælde noget ovenpå), men stadig klæbrig. Når det grønne lag er sat, tilsæt halvdelen af ​​den gule blanding og vend tilbage til køleskabet for at sætte det. Gentag med det lilla lag, og gentag derefter alle 3 farver igen. (I alt 6 lag). Lad det sætte sig natten over for at binde helt og sætte det korrekt.

 • 5

  Når du er klar til servering, skal du forsigtigt trække kanterne væk fra gryden og vende om på et skærebræt. Skær i lige firkanter. (Alternativt kan du bare skære i selve gryden, men det kan være sværere at fjerne de første par firkanter).

 • 6

  Læg på serveringsfad og top med flødeskum ved hjælp af en rørpose eller dåse. Top med lilla, guld og grønne perleperler.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har altid tænkt på svinekoteletter som det kedelige kød. Den sidste udvej. Den, du laver, når du har lavet alt andet for mange gange. Men denne svinekoteletteropskrift? Det er alt andet end kedeligt. Du har røget gouda-ost, sød grillet Vidalia-løg og marinerede svinekoteletter. Det er en total fejring af smag. Sørg for at få fat i lidt af hver i hver bid. Det er fantastisk sådan. Så hvordan ville jeg komme op med dette? Denne opskrift var en udvikling. Den startede for et par uger siden, da vi diskuterede middagsmuligheder. Svinekoteletter var til salg, så vi besluttede at marinere dem i italiensk dressing. Vi har tilfældigvis haft nogle Vidalia-løg, så vi grillede dem også. Svinekød var utroligt. Det var fugtigt og nuanceret. Lidt sprød udvendigt. Jeg har aldrig elsket karbonader, som jeg elskede dem. Og løgene var et perfekt par. Det fik mig til at tænke, hvad med en kvalt svinekotelette? Med ost. Løgene ville være forsætlige og ikke en eftertanke. Derefter blev marinerede grillede kvaltede svinekoteletter født, før du bliver overvældet ved at tænke over det, er denne opskrift super let. Du skal marinere koteletterne på forhånd, men når du først har gjort det, er det en simpel 1-2-3 at grille og samle alt. Du får også ekstra løg, så tjen de dårlige drenge på siden.


Se videoen: How To Make The Perfect Rainbow Jello Shots (Januar 2021).