Usædvanlige opskrifter

Boo Berry ™ Bark

Boo Berry ™ Bark

Yummy vaniljebark toppet med bærsmag Boo Berry ™ korn.MERE +MINDRE-

1

pakke (20 oz) vanilje mandelbark

3/4

kop Boo Berry ™ korn

Skjul billeder

 • 1

  Bryd mandelbark i firkanter. Anbring halvdelen af ​​firkanterne i en mellemgryde.

 • 2

  Placer gryden over en gryde med kogende vand på komfuret (for at skabe en dobbeltkedel). Rør bark indtil smeltet.

 • 3

  Brug en forskudt spatel til at sprede bark i et tyndt, jævnt lag på et pergamentpapir eller vokspapirforet bageplade.

 • 4

  Overfør bageplade til fryseren; chill 30 minutter.

 • 5

  Anbring de resterende barkfirkanter i en ren, mellemstor gryde. Anbring gryden over en gryde med kogende vand på komfuret. Rør bark, indtil den er smeltet, og rør derefter madfarven ind, indtil blandingen er lyseblå.

 • 6

  Spred bark forsigtigt med en forskudt spatel over kølet bark på bagepladen. Drys top med Boo Berry ™ korn; pres let korn i bark.

 • 7

  Overfør bageplade til fryseren; chill 1 time.

 • 8

  Opdel kølet bark i små stykker.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg elsker Halloween: dog mere til slik og mindre for de uhyggelige (ingen hjemsøgte huse til mig, tak for det).

  Jeg mener, hvad kunne være bedre end en dag fuld af slik? Det er et retorisk spørgsmål.

  Denne Boo Berry Bark er et sjovt slik at lave til Halloween, der ikke bare kommer fra en taske i butikken. Det er en god gave at give til venner og familie for at fejre dagen, som dine unger kan tage med i skolen for at dele eller gnide på, når du uddeler mere slik på All Hallow's Eve. Som jeg sagde: Jeg handler om slik.

  Det er så let at lave. Sådan gør du:

  Saml først dine ingredienser. Og med ingredienser mener jeg tre enkle ting: vanilje-mandelbark, blå madfarve og Boo Berry-korn, der smager som bær, har skumfiduser i sig og er så vanedannende, at du måske vil have en ekstra æske rundt bare til snacking. Ahem.

  Bryt barken i stykker, og læg derefter halvdelen af ​​den i en gryde over en gryde med kogende vand (alias en dobbeltkedel, alias, hvad der får den smeltende magi til at ske). Rør barken, indtil den er helt smeltet.

  Hæld barken på et pergamentpapir eller vokspapirforet bageplade. Brug en forskudt spatel til at sprede barken i et tyndt, jævnt lag på bagepladen. Overfør arket til fryseren for at sætte det i cirka en halv time.

  Når det første lag er indstillet, skal du placere den resterende bark i en ren gryde over en gryde med kogende vand. Når barken er smeltet, tilsættes et par dråber madfarvning under omrøring, indtil barken bliver blå.

  Hæld og spred den blå bark direkte over den hvide bark på bagepladen, drys derefter toppen med Boo Berry-korn. Pres kornet let ind i barken, så det bliver sat. Overfør bagepladen tilbage til fryseren for at køle ned i endnu en time.

  Endelig opdel barken i stykker. Og det er det! En helt sød, helt ikke-uhyggelig, bær og vaniljesmag til Halloween! Det lyder for mig som en fantastisk måde at fejre på.

  Stephanie (også kaldet Girl Versus Dough kan ikke vente på ALL THE CANDY. Tjek Stephanie's Tablespoon-medlemsprofil og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Boo Berry First Commercial 1 minute version, reconstruction (September 2020).