Seneste opskrifter

Crispy Peanut Butter Brownie Bars

Crispy Peanut Butter Brownie Bars

Hvorfor vælge mellem sprøde godbidder og brownies, når du kan få begge dele? Disse lette chokolade-jordnøddesmørbarrer kombinerer to favoritter til en velsmagende dessert.MERE +MINDRE-

Brownie lag

1

æske (19,9 oz) Betty Crocker ™ Brownie Mix Dark Chocolate Fudge

1/3

kop cremet jordnøddesmør

1/3

kop pakket brunt sukker

Sprød behandlingslag

3

spiseskefulde usaltet smør

10

oz mini marshmallows ELLER 1 (7 oz) beholder marshmallow creme

1/2

kop cremet jordnøddesmør

1/2

kop mini chokoladechips

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F. Linj en 13-til-9-tommer pande med folie, og spray derefter kun bunden af ​​panden med madlavning eller bagningsspray.

 • 2

  I en stor skål omrøres brownie-blanding, olie, vand og 2 æg, indtil de bare er kombineret. I et separat medium skål omrøres resterende æg, jordnøddesmør og brunt sukker, indtil det er godt kombineret.

 • 3

  Hæld og spred halvdelen af ​​brownie smør i en klar gryde. Top tilfældigt med spiseskefulde af jordnøddesmørblandingen og derefter tilfældigt med spiseskefulde af den resterende brownie dej. Kør en kniv et par gange gennem dejen for at skabe hvirvler. Bages brownies 30 til 40 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten kommer rent ud.

 • 4

  Så snart brownies kommer ud af ovnen, lav et sprødt behandlingslag. Smelt smør i en stor gryde over svag varme. Rør marshmallows eller marshmallow creme ind, indtil den er smeltet. Rør jordnøddesmør i, rør derefter korn, indtil det er godt overtrukket.

 • 5

  Spred forsigtigt og forsigtigt og pres kornblandingen i et jævnt lag oven på varme brownies. Drys med mini chokoladechips. Lad det sætte sig, indtil godbidderne er helt afkølet inden udskæring.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
410
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
27%
Mættet fedt
4 1 / 2g
23%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
12%
Natrium
230 mg
10%
Kalium
110 mg
3%
Samlet kulhydrat
57 g
19%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
18g
Protein
6g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
0%
0%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 3 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Disse søjler er så lette og sådan en sjov twist på det forventede. Jordnøddesmør og chokolade, sprøde søjler og brownies ... med denne nemme og lækre dessert behøver du ikke vælge. Du kan få dem ALLE. Ord undslipper mig, når jeg tænker på, hvordan jeg beskriver disse søjler. De er bare så velsmagende, at når jeg først ser dem eller hører om dem eller læser om dem eller endda tænker på dem, er alt, hvad jeg kan gøre, at savle og sige "MÅ HAV ÉN." Okay, okay, du har ret - “SKAL HAVE FEM.” Det er godt, at deres navn stort set beskriver al deres godhed. Højre? Højre?? Et lag med jordnøddesmør-hvirvlet mørk chokolade brownies er toppet med jordnøddesmør crispy godbidder og mini chokoladechips. Ja, de er temmelig meget fantastiske. Og det bedste er, at de er lette at lave, og du har sandsynligvis alt ved hånden, som du også har brug for at lave dem. Holla rækker emoji! Den jordnøddesmør fudge swirly brownie godhed med en sprød, sprød, sej, klæbrig jordnøddesmør chokolade chippy topping ... som jeg sagde, der er ingen ord. Så lad os bare spise allerede.

Se videoen: How to Shape Babka (September 2020).