Traditionelle opskrifter

Loaded Kartoffelpandekager

Loaded Kartoffelpandekager

Disse pandekager er ren kartoffel og smag, intet æg eller melfyldstof!MERE +MINDRE-

1/2

stick (1/4 kop) smør

1

æske (4,9 oz) Betty Crocker ™ Loaded Mashed Simple Recipe Kartofler

Skjul billeder

 • 1

  Mikrobølge smørret og vandet i en stor skål, indtil vandet er meget varmt, og smørret er smeltet. Pisk kartoffelpakken. Bland indtil blandet og lad det køle helt ned i køleskabet.

 • 2

  I mellemtiden hugger du purløg og koger og smuldrer baconet.

 • 3

  Forvarm en stegepande eller støbejern stegepande. Tilsæt olie rigeligt i gryden. Dann tykke patties med din kartoffelblanding og kog til brun, ca. 5 minutter om siden på høj varme.

 • 4

  Vær forsigtig med pandekagerne på dette tidspunkt, fordi de bliver bløde. Flyt til en serveringsskål og top med bacon, purløg og creme fraiche.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Ligesom enhver kartoffelforberedelse kan disse fyre serveres "fyldt" med bacon, purløg og creme fraiche. Nogle mennesker gør denne hashbrune stil med revne kartofler, men jeg kan godt lide dem glatte og cremede og let brunede. Brug Betty Crocker Loaded Mashed Potatoes, og du får den fyldte kartoffelsmag indefra og ude! Disse Loaded Potato Pancakes er gode som en forretter, snack eller endda til morgenmad med alle de resterende kartofler, vi er nødt til at have i løbet af ferien. Steg dem bare op! Så ømt, buttery og trøstende.

Se videoen: LOADED (September 2020).