Seneste opskrifter

Citronasparges og Broccolini

Citronasparges og Broccolini

Grønne grøntsager toppet med lys citron, sprød panko, saftige blåbær og nogle gode salte ostespåner!MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

1

flok asparges, ender trimmet

1

(8 oz) pakke broccolini, skåret i halv længde

1

spiseskefuld olivenolie plus mere til dryp

1

citron, zested, 2-3 spiseskefulde

1/3

kop Progresso ™ panko brødkrummer, let ristet

Parmesanostspåner til pynt

Skjul billeder

 • 1

  Begynd med at samle dine ingredienser.

 • 2

  Kog en stor gryde med saltvand. Tilsæt asparges og broccolini i gryden; kog i 3 minutter.

 • 3

  I mellemtiden opvarmes en spiseskefuld olivenolie i en stor sauterpande over medium høj. Brug tangen til at overføre asparges og broccolini til gryden; sauter i to minutter. Tilsæt hvidløg og en spiseskefuld citronsaft og sauter 30 sekunder til. Sæt med salt.

 • 4

  Overfør grøntsagerne til et stort serveringsfad. Afkøles lidt, og top derefter med blåbær, ristet panko, citronskal, parmesan-spåner, en dråbe olivenolie og en maling af sort peber. Giv endnu en citronspritz til det hele, og server med det samme.

Ekspert tip

 • Broccolini er en hybrid af broccoli og kinesisk kale, også kaldet broccolette, som er mindre og tyndere end broccoli. Du kan finde det nær broccoli i afsnittet om produkter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Asparges, broccolini, blåbær og citronskal. SOMMER Blåbær og grøntsager? Ja, baby. Det kan tage et øjeblik at vænne sig til denne idé, men når du først har viklet dit hoved rundt om det, vil du vikle dit ansigt rundt om det. Plus, det er så smukt og sommerligt og grønt, at din krop bare GLÆDER. På en måde. Ikke rigtig. Ikke som en glødorm. Men du gløder indeni. Alligevel blåbær på sauterede grøntsager! Jeg lover det er fantastisk. Blåbærene varmes lidt op efter at have siddet oven på et sundhedsbjerge. Det er citron, har en god crunch med ristet panko og en dejlig salt finish med parmesan spåner. God Lordy Lou, dette er sommer. Lad os klare det! Det er også super super simpelt.

Se videoen: 090425 mein Brokkoli (September 2020).