De bedste opskrifter

Mini grillede pizzaer

Mini grillede pizzaer

Personlige pizzaer er lette og lækre, når de laves på grillen.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

5

kopper (22,5 oz) mel til alle formål (dej)

1

spiseskefuld sukker (dej)

1

spiseskefuld kosher salt (dej)

1

tsk instant gær (dej)

2

spiseskefulde olivenolie (plus nogle til formning af dej) (dej)

1 3/4

kopper rumtemp vand (dej)

2 1/2

kopper Muir Glen ™ økologisk tomatsauce

1

spiseskefuld tørret oregano (sauce)

2

teskefulde sort peber (sauce)

1

teskefuld rød peberflager (sauce)

1

tsk hvidløgspulver (sauce)

2

lb mozzarella-ost med lav fugtighed

10

kopper forskellige veggie / kødpåfyldninger

Skjul billeder

 • 1

  For at lave dej blandes mel, salt, sukker og gær sammen i en stor skål. Tilsæt olie og vand, og rør med en stor ske, indtil dejen danner en ru kugle.

 • 2

  Brug din hånd til at dyppe den i vand og arbejde dejen kraftigt, indtil den danner en relativt glat kugle. Dette tager sandsynligvis 3-4 minutter.

 • 3

  Lad dejen hvile i 15 minutter. Vend den derefter ud på en melet overflade og ælt den, indtil den er meget glat, men ikke klæbrig. Det skal bestå rudetesten. Hvis det er for klæbrig, ælt mere mel ind. Hvis det er tørt og revner, ælt i vand en spiseskefuld ad gangen.

 • 4

  Del dejen i 10 små kugler. De skal veje ca. 4 ounce et stykke. Coat hver dejkugle let med olivenolie og lad den sidde, dækket ved stuetemperatur i 30 minutter. Overfør derefter til køleskab i mindst 3 timer eller natten over. Fjern dejen fra køleskabet 90 minutter inden du laver pizzaer.

 • 5

  Sørg for at forberede alle dine ingredienser, inden du starter pizzaer. Hak grøntsager, riv ost og bland sauce. Hvis du bruger store grøntsager, sauter dem let, før du tilføjer dem til pizza. For eksempel bør svampe først sauteres.

 • 6

  Rul dejkugler ud på en let melet overflade, indtil de er ca. 6-7 inches i diameter. Hvis du vil, kan du rulle alle dejkuglerne ud, inden du begynder at lave dem på grillen. Sæt bare de forberedte pizzarunder på rene bageplader med lidt olivenolie.

 • 7

  Varm grill til medium høj og lad den blive meget varm.

 • 8

  Tilsæt 3-4 pizzaer afhængigt af grillstørrelsen. Lad koge i 90 sekunder.

 • 9

  Vend pizzaer og tilsæt straks sauce, ost og påfyldninger. Lad koge i yderligere 5 minutter, dækket. Sænk varmen til medium-lav, når du har vendt og toppet pizzaerne. Fjern pizzaer og skær dem op!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg elsker pizza lige så meget som den næste fyr. Men jeg elsker ikke at holde min ovn på om sommeren i tre timer i træk! Det gør mit hus varmt. Det gør mig varm. Hvis jeg har gæster over, vil de også uundgåeligt være varme. Heldigvis er der en anden måde at tilberede pizza på, som jeg synes giver meget gode resultater. Faktisk kan du lave nogle af de bedste pizzaer ved at tilberede den lige på din grill! Mens jeg har gjort det, er det vanskeligt at lave en stor tærte på grillen. Men madlavning af personlige pizzaer (6-7 inches i diameter) er meget let. Alle kan lave disse mini-grillede pizzaer - og alle skal. Mens du kan lave denne pizza med købt dej, anbefaler jeg virkelig at prøve at lave den selv. Det er ikke meget svært, og slutresultaterne bliver meget bedre. Men i en knivspids fungerer dejen, der er købt i butikken, også okay. Det vigtigste ved at grille pizzaer er at sikre, at du har alt klar, inden du lægger noget på grillen. Det går rigtig hurtigt, når dejen rammer den varme grill! Det betyder, at du ruller al din dej ud, som du planlægger at bruge, inden du laver pizzaer. Jeg ruller min dej ud og sætter dem på et bageplade overtrukket med lidt olie. Hvis du lavede en masse pizzaer, kunne du adskille lag rullet dej med plastfolie eller pergamentpapir. Sørg også for at forberede alle dine påfyldninger. Så bland din sauce op, rasp din ost og hugg alle dine grøntsager. Hvis du bruger noget kød, skal du forberede det. Hvis du bruger store grøntsager (som mine svampe), skal du forberede dem ved let at sauteere dem i et par minutter i lidt olivenolie. Som jeg sagde, hvis du føler dig ambitiøs, anbefaler jeg virkelig at prøve at lave din egen skorpe, men købt skal også fungere okay. Det er dejligt at have en fantastisk sprød pizzaskorpe og ikke engang at tænde for ovnen. Giv disse et skud næste gang du er i pizza-humør. Jeg tror, ​​du bliver rigtig glad for dem!

Se videoen: How to BBQ Pizza - Summer Grill Life Hack (September 2020).