Nye opskrifter

Fersken tærter i en krukke

Fersken tærter i en krukke

Disse søde ferskenterter bagt i en krukke er ikke kun super søde, men de er super nemme at lave med Pillsbury ™ tærskorpe.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

kasse (2 skorper) Pillsbury ™ kølede tærskorpe

4

store, modne (men ikke grødet) ferskner, skrællede, udstenede og skiver

1/4

tsk muskatnød (valgfri)

1

spiseskefuld majsstivelse (eller formalet instant tapioka)

Sukker til toppen af ​​tærter (turbinado eller råsukker, fungerer godt til dette)

4

(4 oz) brede mund-konserveringsglas

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 400 ° F. Lad tærskorpen sidde ved stuetemperatur 10 minutter før brug. I mellemtiden rengøres og tørres krukkerne. Rul den første skorpe ud på et skærebræt og skær det i kvartaler. Monter en fjerdedel i hver af krukkerne, og press skorpen for at passe op i siderne og langs bunden af ​​hver krukke.

 • 2

  I en stor skål kombineres ferskenskiver, sukker, citronsaft, salt, vanilje, majsstivelse og muskatnød (valgfri). Lad sidde 5 til 10 minutter, indtil ferskner er saftige.

 • 3

  I mellemtiden skæres 4 cirkler fra den anden skorpe, hver omtrent samme størrelse som krukkenes mund. Skær hver cirkel i strimler.

 • 4

  Brug dine fingre til at placere ferskenskiver i krukkerne og lægge dem i lag, så de passer så mange som muligt i hver. Sked en spsk væske fra skålen over fersknerne i hver krukke.

 • 5

  Brug gittertærskorpeteknikken (vævningskurv-stil) til at tilføje strimler øverst på tærterne. Våd strimlerne forsigtigt og drys med sukker.

 • 6

  Placer kager-tærter på et bageplade og læg dem i forvarmet ovn på 400 ° F. Bages i 20 minutter, reducer derefter varmen til 350 ° F og bages og yderligere 10 til 15 minutter. Fjern tærter til et kølerist, og afkøles helt inden servering.

Ekspert tip

 • Pisket fløde bestøvet med muskatnød eller kanel, kanelis, vanillebønneis, fersken sirup eller mosede bær.
 • Konserveringsdåserne kan bruges til at transportere disse tærter til en picnic eller potluck!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
550
Kalorier fra fedt
220
% Daglig værdi
Total fed
24 g
38%
Mættet fedt
10 g
50%
Transfedt
0g
Kolesterol
20 mg
7%
Natrium
670 mg
28%
Kalium
340 mg
10%
Samlet kulhydrat
79g
26%
Kostfibre
2g
11%
Sukker
27g
Protein
3g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
0%
0%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1 stivelse; 1/2 frugt; 4 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Første gang jeg lavede ferskenkage, glemte jeg sukkeret. Jeg serverede hver skive med en flødeskum, og de så positivt ud Martha. Jeg var temmelig sikker på, at jeg var ved at modtage en stående ovation. Min far tog den første bid og hans ansigt krøllede op som om han havde spist en citron. Jeg gaffede i min tærte skive og gispede efter mit glas vand. Ack! Sur! Bemærk til dig selv: Næste gang test test frugten og brug lidt sukker! Det har været et par år nu, og jeg er ikke længere den jomfru ferskenkagebager, jeg var dengang. I disse dage bruger jeg opskrifter - men jeg elsker stadig at eksperimentere !. Denne opskrift, jeg har ændret fra blog.babble.com [INSERT LINK: http://blogs.babble.com/family-kitchen/2011/07/19/lattice-top-peach-pies-in-a-jar/] er temmelig meget narre bevis - og endnu lettere med Pillsbury kølet pie skorpe. Hvem ville ikke elske at have en mini fersken pie i en krukke til dessert? Fantastisk sjov!
 • Endnu bedre: Serveres med flødeskum, fersken sirup, mosede bær eller vanillebønner eller kanelis. Dåser til dåse kan bruges til at transportere disse tærter til en picnic eller potluck!
 • Ferskner dækker broen mellem sommer og efterår. Og når ferskensæsonen endelig falmer, skal du bruge frosne ferskner for at få den fantastiske smag året rundt! Her er nogle gode ferskenopskrifter at prøve!

Se videoen: JULIE ZANGENBERGS FØDSELSDAGSKAGE. Ditte og Annemette (September 2020).