De bedste opskrifter

Ancho peber svinekød med kartofler

Ancho peber svinekød med kartofler

Opdateret 17. juli 2017

Salt og sort peber efter smag

1

svin mørbrad (ca. 2 lb)

2

teskefulde koriander

2-3 tørre peberfrugter, groft hakket

10

til 12 små kartofler til ristning, skylles

Skjul billeder

 • 1

  Krydre svinekød med salt og peber efter smag. Sæt til side.

 • 2

  Tilsæt sukker, melasse, hvidløg, løg, koriander, spidskommen, eddike og ancho-peber i en ren lynlås. Ryst let for at kombinere alle ingredienserne. Tilsæt svinekød på bagsiden, forsegl og lad marinere i køleskabet i mindst 2 timer. Lad det ligge natten over for endnu bedre resultater.

 • 3

  Forvarm ovnen til 375 ° F.

 • 4

  Anbring svinekød og halvdelen af ​​marinaden i en bageplade. Placer kartoflerne omkring svinekødet. Drys med olivenolie. Bages i 25-30 minutter, eller indtil den indre temperatur når 160 ° F. Bade svinekød i marinaden hvert 10. minut. Fjern fra ovnen, dæk aluminiumfolie, og lad den sidde i 10 minutter, inden den skæres.

Ekspert tip

 • Brug søde kartofler, gulerødder eller rødbeder i stedet for kartofler for at tilføje et andet strejf. Husk, at tilberedningstiderne kan være forskellige for hver, så jeg anbefaler, at du laver dem i en separat skål.
 • Gør det spicier ved at tilføje mere ancho peber.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Dette ancho peber svinekød er den mest lækre opskrift, jeg nogensinde har tilberedt! Jeg kan uden tøven fortælle dig, at dette hurtigt er blevet min nye yndlingsret. Min familie elsker det; selv de små spiste det hele op, da det ikke er for krydret. Hvad jeg elskede mest var, at kødet var smagfuldt, saftigt og meget blødt. Prøv det; Jeg ved bare, du vil kunne lide det!

Se videoen: Dansk Flæskeæggekage - How to make a Danish Bacon Omelette - Æggekage (September 2020).