Nye opskrifter

Ananasblomster

Ananasblomster

Disse smukke blomster lavet af ananasskiver er en super-let garnering til show-shopping - perfekt til topping cupcakes, kage eller bare spredning på dit forårsbord. Teknikken kunne ikke være lettere.MERE +MINDRE-

Madfarve og vand, hvis toning ønskes

Skjul billeder

 • 1

  Skær toppen af ​​ananas ud med en stor skarp kniv. (Jeg lader bunden være tændt, fordi det gør den glatte ananas lettere at håndtere.)

 • 2

  Skær skorpen af ​​i længderetningen i strimler. Med en parringskniv eller måleske kan du sprænge nogle af de små øjne eller frø, der er tilbage. Bare rolig med at dingle ananas, fordybningerne giver dine blomster kantede kanter.

 • 3

  Skær ananas meget tyndt - skiverne skal være næsten gennemsigtige. Pat dem tørre med et papirhåndklæde.

 • 4

  Hvis du toner skiverne, skal du bruge ca. 15 dråber madfarve til en kop vand til hver farve. Ud over sletten (som kommer ud i en lysegul farve) gjorde jeg en dybere gul, en lyserød og en orange. Lad bløde i en time. Jeg lod mine farvede skiver suge, mens de almindelige skiver var i ovnen.

 • 5

  Læg skiverne ud på bageplader foret med en silikone bagemåtte eller pergamentpapir. Bages ved 225 ° F i ca. 30 minutter. Fjern fra ovnen, og vend skiverne over, og sæt dem tilbage i ovnen i yderligere 30 minutter. Du bliver sandsynligvis nødt til at gøre dette flere gange - timing vil variere afhængigt af skivernes tykkelse, men dette er et godt udgangspunkt.

 • 6

  Når skiverne er krympet og næsten udtørret, skal du overføre dem til papirkopper (eller muffinsformer, hvis du har nok), så kanterne kurver opad i form af en blomst. Lad blomsterne sidde natten over for at bevare deres krumme kronbladform.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Mors dag nærmer sig, og for en gangs skyld har jeg en plan! (Hurra for mig!) Jeg er så begejstret, at min mor faktisk kommer på besøg til mors dag i år. Jeg planlægger en dejlig brunch med ananasmimoser og til dessert en kage med smukt tørrede ananasblomster. (De andre brunch-tilbud er stadig gemt under "Toss Up", men forhåbentlig har sis noget i ærmet ...) For lækre ananas-mimoser kan du oprette en forberedt punchmix. Jeg kan godt lide at blande juice og servere i en smuk kande sammen med en række champagne, prosecco, mousserende vand eller juice. For at servere skal du bare uddele lidt af blandingen, pop et par frosne jordbær i glasset og top med din valgte boble. Jeg elsker en frisk boble…. Hvis du bruncher på terrassen, er de frosne jordbær nøglen - de holder en mimosa kold uden at fortynde den. Og de er smukke! Og glem ikke at dekorere drikkevarebordet med ananasblomster for et ekstra stempel farve og sjov! Jeg har været ved at danne mig ananasblomsterne i nogen tid efter først at have set dem i en Martha Stewart-publikation. Nøglen, lærte jeg, er at skære ananas meget tynd. Hvis du har en mandolineskærer, er det tid til at bruge den. Jeg har dog ikke en mandolin. Og som sådan var mine skiver sandsynligvis tykkere, end de burde være. Men ikke bekymre dig - teknikken fungerer stadig med en mere end papir-tynd bit ananas - det er bare lidt mere tid at vende skiverne rundt i ovnen. Slutresultatet er et par dusin (måske mere hvis du laver en godt job med at skære) smukke blomster. Jeg satte et par blomster på en kage og spredte resten hen over bordet for at få en smuk, afslappet, forårsmæssig effekt. Og glad mors dag!
 • Vi har masser af ananasopskrifter, hvor det kom fra til al din brunch, grill og tropisk smag!

Se videoen: 10 måder at lave franske negle dansk (September 2020).