Seneste opskrifter

Hummer Newberg

Hummer Newberg

Denne cremede hummerfad er dekadent og åh-så-god.MERE +MINDRE-

1/2

tsk sød ungarsk paprika

Frisk revet muskatnød (valgfri) efter smag

Havsalt og malet sort peber

1

lb hummerkød (kogt)

Skjul billeder

 • 1

  Smelt smørret i medium stegepande over medium varme. Pisk melet og kog, visp ofte, indtil blandingen koger.

 • 2

  Pisk den tunge fløde og æggeblommer sammen. Føj til stegepanden og sænk varmen til medium-lav. Tilsæt også sherryen til stegepanden. Kog, visp konstant, indtil den er fortykket - 5-7 minutter.

 • 3

  Pisk paprika, muskatnød, salt og peber. Smag og juster krydderier efter behov. Rør hummeren ind og tag den af ​​varmen. Lad det sidde i 3-4 minutter for at varme kødet op.

 • 4

  Server over toastrunder eller kiks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Tilbringe somre i New England som barn var hummer en krævet tradition. En godbid, der gjorde levende røde optrædener ved familiesammenkomster og specielle sommermiddage. Men indtil sidste år var den eneste måde, jeg nogensinde spiste hummer på med trukket smør - enten lige fra skallen, revnet og fjernet af mig eller i en smørret hotdog-roll i Connecticut-stil.

  Men sidste efterår, da jeg var i Cape Cod, havde jeg hummer forberedt en anden måde for første gang nogensinde. Den blev serveret i en cremet sauce med en buttery crumble topping som en gryde tærte. Og åh min, var det godt. Nej, det var bedre end godt. Det var freakin 'fantastisk.

  Jeg kom hjem fra den rejse og døde for at klare det selv. Straks begyndte jeg at undersøge opskriften, indtil jeg fandt en, der virkelig lignede hinanden. Jeg har ikke lavet det endnu, men jeg opdagede, at Hummer Newberg var noget ens - og uden et par trin, der var involveret i at lave en Lobster Pot Pie.

  Hummer Newberg har klumper af hummer serveret i en cremet, buttery sauce over toast.

  Det er dekadent og læskende - og bedst af alt tager det kun ca. 25 minutter at lave. Min version er mild, men traditionelt har hummer Newberg en bid ved det med inddragelse af cayennepeber. Hvis du ønsker, at din skal have den bid, skal du springe paprika over og tilføje cayenne i stedet.

  Så hvor kom denne skål fra? Undertiden stavet hummer Newburg (som byen New York) menes det, at hummer Newberg først blev serveret på den berømte Delmonico i New York. Det blev opkaldt efter en velhavende havkaptajn Ben Wenberg (Newberg er et anagram over Wenberg), der introducerede skålen til restauranten efter en rejse. Eller så siger legenden.

  Vil du skifte det lidt op? Serveres over Pillsbury Simply Biscuits. De suger saucen op og gør det let at få hver sidste dråbe. YUM!

  Hvordan man laver hummer

  Har hummer vækket din interesse? Lær hvordan man laver hummer på den traditionelle måde i denne Sådan dampes en hummerguide.

  Flere hummeropskrifter

  Prøv en af ​​disse opskrifter, der indeholder dette uhøflige krebsdyr:

  Hummer Bisque
  Sandwich med skaldyrssalat
  Shell-Seafood Pastasalat
  Skaldyrspasta med safran
  Deviled Lobster Tails

  Her er opskriften på hummer Newberg:

  Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

  Gør du hummer derhjemme?

Se videoen: Hummer. Whats The Hype? (September 2020).