Seneste opskrifter

Jalapeno Quinoa Poppers

Jalapeno Quinoa Poppers

Disse bagte quinoa bolde har en cremet jalapeno blanding indeni. En perfekt snack eller forretter. MERE +MINDRE-

3

oz flødeost, blødgjort

2

stykker bacon, kogt og smuldret

1

jalapeño, podet og terninger fint

Skjul billeder

 • 1

  I en lille skål kombineres flødeost, bacon og jalapeno. Anbring på plastfolie og dann et rektangel. Pak blandingen op og læg den i fryseren, mens du forbereder resten. Forvarm ovnen til 350 ° F.

 • 2

  Skyl quinoa og kog i henhold til pakkens anvisninger. Lad quinoa køle lidt af og bland ægget og salt og peber i.

 • 3

  Fjern flødeostblandingen fra fryseren. Pak den ud og skær den i 12 lige store firkanter.

 • 4

  Brug en cookie-scooper til at scoop en lille mængde quinoa i scoopen, hvilket skaber et tyndt lag langs indersiden af ​​scooper. Brug en finger til at lave et hul i quinoaen og læg den hærdede flødeostblanding indeni. Brug en ske til at dække blandingen med lidt mere quinoa. Placer scoop på et pergamentforet bageplade. Gentag med den resterende blanding.

 • 5

  Sprøjt kugler med madlavningsspray og bag i 18-20 minutter, eller indtil kugler er gyldenbrune.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Når jeg tænker på at spise jalapeno poppers, er alt, hvad jeg kan tænke på, den brændende følelse, der er tilbage i min mund efter at have spist dem. Disse Jalapeno Quinoa Poppers har alle smag fra den krydrede skål, tonet lidt ned og fyldt i en bagt quinoa-kugle . Betcha tænkte aldrig på at bage quinoa! Det havde jeg ikke. Det viser sig faktisk at være en perfekt lille sprød skal. Du vil fjerne frøene og membranen på din jalapeno og terne den fint, så ingen får en kæmpe bid af jalapeno og brændende mundminder. En cookie-scooper er tricket til at lave perfekte quinoa-kugler. Du vil prøve at bruge så lidt quinoa og så meget fyldning som muligt til den bedste smagsdrikker. De bager pænt og brunt - og se bare på den cremede fyldning!

Se videoen: Bacon Wrapped Jalapeno Poppers (September 2020).