Seneste opskrifter

Fall Shepherd's Pie

Fall Shepherd's Pie

Et twist på en klassisk hyrdetærte, der bruger den type smag, som folk ønsker om efteråret, som malet kalkun, tranebær og sød kartoffel.MERE +MINDRE-

Skjul billeder

 • 1

  Få først kartoflerne i ovnen og lad dem stege ved 350 ° F indtil de er møre.

 • 2

  Lad os i mellemtiden starte med kalkunlaget. Brun kødet, og tag det derefter ud af panden. Kog selleri, løg og gulerødder derefter. Tilsæt de 2 spiseskefulde smør, pisk derefter melet ind og lad det koge i et par minutter under konstant omrøring. Tilsæt det kogte kød tilbage i gryden, tilsæt derefter kogepladen og kog den. Sænk varmen og lad dem simre i ca. 10 minutter.

 • 3

  Når kartoflerne er møre, mos dem i en skål med den halve smørpind og mælk. Bland kanel og allehånde i.

 • 4

  Tilsæt kalkunblandingen i bunden af ​​en gryderet. Bland derefter majs og tranebær sammen og tilsæt dem oven på kalkunen. Til sidst tilsættes de mosede søde kartofler til toppen og bages ved 350 ° F i cirka en halv time.

 • 5

  Når tingene bliver boblende, og toppen begynder at blive brun, skal du trække den ud af ovnen. Lad sidde i 10 minutter inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Mange mennesker fortæller mig, hvor meget de elsker en gryderet efter Thanksgiving lavet af alle resterne. Jeg har personligt aldrig gjort dette, men jeg forstår, hvorfor det ville være lækkert. Hvad jeg dog ikke forstår, er: Hvorfor kan du kun have dette en gang om året? Disse smag findes omkring hele sæsonen! Dette twist på en hyrdetær rammer mange Thanksgiving-smag og kommer sammen på næsten en time. Ingen kalkunstegning nødvendig! Alle mine værelseskammerater elskede denne skål og mente, at den var perfekt til en kølig efterårsaften. Vi havde det på en søndag, og det afskærmede virkelig weekenden og gjorde alle klar til den kommende uge! Flere Shepherd's Pie Opskrifter Vi har endnu flere variationer på denne klassiske komfortfadret, og de er alle lækre.

Se videoen: How to make Amazing Shepherds Pie - Easy Shepherds Pie Recipe (September 2020).