Seneste opskrifter

Brændte balsamiske grønne bønner

Brændte balsamiske grønne bønner

Prøv noget nyt med dine grønne bønner. Denne smarte, dristige kombination er et fantastisk alternativ til dampning eller kogning.MERE +MINDRE-

ByScaron

Opdateret 21. juni 2018

Ingredienser

2

kopper friske frosne grønne bønner (ubehandlede, der er frosne, mens de er friske)

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Linj et bageplade med aluminiumsfolie.

  • 2

    Spred de grønne bønner på aluminiumsfolien. Drys med olivenolie og balsamico. Brug en træske til at røre forsigtigt. Drys med salt og peber.

  • 3

    Steg de grønne bønner i ovnen i cirka 15 minutter, indtil de er let brunede i kanterne. Tjene.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Det virker bare ikke rimeligt at sammenligne balsamico grønne bønner med den samme gamle kogte eller dampede version. Den dybe-aromatiserede karamelisering, der opstår ved stegning af enhver grøntsag, endsige grønne bønner, er direkte transformerende. Tilsæt den søde og smagfulde smag af balsamico eddike, rig olivenolie og et drys salt og peber, og ikke-ristede, balsamico-fri grønne bønneretter kan ikke holde op. Når du har smagt disse salte, men tangy ristede grønne bønner, kan det være svært at forestille sig at spise dem på en anden måde, men vi er sikre på, at du også vil elske vores andre grønne bønneropskrifter. Disse grønne bønner giver en fremragende erstatning eller en sideskål, der serveres sammen med den berømte gryderet med grønne bønner i løbet af ferien.

Se videoen: Film 12. Sådan koger man bønner. GoCook by Coop (September 2020).