Traditionelle opskrifter

Veggie-Cheddar Chip Chicken Tenders

Veggie-Cheddar Chip Chicken Tenders

Glem den stegte kylling! Disse lækre kyllingestrimler er perfekte til enhver fest og er vært for en sjov belægning af knuste Cheddar Chips for ekstra farve og smag!MERE +MINDRE-

Opdateret 21. september 2014

1

pund rå kylling, tyndt skåret til bud

5

ounce ristede veggie tortilla chips, fint knust

Ranch dressing til dypning

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Skyl kyllingeanbudene i vand og læg dem på en ren plade.

 • 2

  I en tærtepande eller en anden lav skål piskes ægget og kærnemælken sammen.

 • 3

  I en anden tærtepande eller en lav skål omrøres de knuste chips, mel og salt og peber efter ønske.

 • 4

  Dyp kylling i kærnemælk blanding, derefter i chip blanding. Tryk fast for at sikre, at masser af chips klæber til ydersiden af ​​kyllingen. Overfør overtrukket kylling til et bageplade foret med pergamentpapir.

 • 5

  Bages i en forvarmet ovn i 10-15 minutter, eller lige indtil kyllingebudene er kogte igennem. Fjern og server med ranch til dypning!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Nix den chip på din skulder, og få nogle chips på din kylling i stedet. Denne sprøde festsnack er en opskrift, som alle vil skynde sig over!

  Alle elsker stegt kylling, men hvem vil have alle de fedtede kalorier. For ikke at nævne skylden, der rammer fire sekunder efter din sidste bid. God hellig hannah, tænker du for dig selv. Jeg spiste bare mad, der fløj lige ind i mine arterier. Boo. Hvisle. Vi kan ikke komme ombord med dette.

  Selvfølgelig kan vi ikke komme ombord med IKKE at forkæle os med nogle af vores fave-spiser. Især når det kommer til festtid. Så vi tryllede os selv (alt sammen i videnskabens navn) denne smukke lille opskrift på Veggie Cheddar Chip Chicken Tenders, toppet med den fineste lil 'veggie-chip skorpe, du nogensinde har set. Hej, fantastisk opskrift. Lad os feste.

  Så den bedste del af denne opskrift er, hvor let den er! Se på den ingrediensopstilling. Let, let, let, baby.

  Kast denne opskrift på et øjeblik med en dip, coat og smash. Det tager seriøst som syv sekunder pr. Kyllingestrimmel.

  Når dine kyllingestrimler er overtrukket, skal du bage dem lige indtil de er kogte igennem. Hvis du holder dem fra overbagning, bliver dine sidste strimler ømme.

  Server dem med en skål med ranchedressing til dypning, og du smug lidt mere veggie ind i dit liv sammen med en hel lotta-smag!

  Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler skøre enkle, sunde familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver næste!

Se videoen: EAT. Mac and Cheese with Hidden Veggies! (September 2020).