Seneste opskrifter

Copycat Snickers® Candy Bars

Copycat Snickers® Candy Bars

Spring over kassen og lav din yndlings candy bar lige derhjemme. MERE +MINDRE-

24

oz chokolade slikbelægning

1/2

stick (2 ounce) smør

1

kop hvidt granuleret sukker

1

krukke (7 oz) marshmallow creme

1

teskefuld ren vanilleekstrakt

14

oz karameller, uindpakket

1-1 / 2 kopper ristede, saltede jordnødder

Skjul billeder

 • 1

  Læg en 9x13-tommers bageplade med tinfolie. Smelt cirka 1/2 kop chokolade i mikrobølgeovnen i 60-90 sekunder. Spred chokolade på bunden af ​​bagepladen, på folien og lidt op i siderne. Anbring skålen i køleskab til afkøling, mens du tilbereder nougat.

 • 2

  Til nougat placeres sukker, smør og fordampet mælk i en medium gryde over medium høj varme og koges op. Når det begynder at koge, koges det i 4 minutter under konstant omrøring. Fjern gryden fra varmen og tilsæt straks marshmallow creme, jordnøddesmør og vanilleekstrakt. Rør indtil glat.

 • 3

  Hæld nougatblandingen i bagepladen oven på det tynde lag chokolade (som på dette tidspunkt er indstillet) og fordel den jævnt. Anbring skålen i køleskab til afkøling, mens du forbereder karamellen.

 • 4

  Til karamel- / jordnøddelaget tilsættes 2-3 spiseskefulde vand til karamell slikene i en stor blandeskål og mikrobølgeovn i 30 sekunders spidser, omrøres hver gang, indtil den er helt smeltet. Rør jordnødderne ind og sørg for, at de er grundigt overtrukne.

 • 5

  Hæld karamelpeanutblandingen over nougat og fordel den jævnt. Opbevares i køleskab, indtil det er afkølet.

 • 6

  Skær i stykker af slikstænger (skar midten vandret ned og derefter i ca. 1 tommer stykker lodret). Det er bedst først at afkøle de skårne firkanter et stykke tid, så de er faste, før de dyppes i den varmesmeltede chokolade.

 • 7

  Smelt den resterende chokolade i en mellemstor skål i intervaller på 60-90 sekunder, indtil den er helt smeltet. Brug en gaffel eller lignende redskaber til at samle slikstængerne og dyppe dem i chokoladen.

 • 8

  Sænk slikstængerne helt ned, og hold dem kort over skålen for at lade noget af den overskydende chokolade dryppe af, og læg dem derefter på voks eller pergamentpapir for at sætte dem.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hjemmelavede Snickers-barer er lette at lave lige derhjemme ... måske lidt for let! At lave disse var en dårlig idé. Dårligt. Jeg havde lige haft en perfekt uge med slankekure - 100% streng - for at kaste et par pund, jeg fik for nylig gennem nogle frække aflats, og så kom Copycat Snickers Bars, inspireret af Oh Nuts 'Hjemmelavede Candy Bars opskrift. [INSERT LINK: http://www.ohnuts.com/blog/how-to-make-homemade-candy-bars-resolution-breaker/] Jeg vidste fra det øjeblik, jeg begyndte at smelte den silkeagtige chokolade og omrøre de salte jordnødder i den klæbrig søde karamel, som jeg var i problemer. Mens jeg lavede disse, savlede og vinkede jeg samtidig. Kender du følelsen? Hvad skulle jeg gøre med ATTEN? Uindpakket. SNICKER BARER. Stirrer mig lige i ansigtet? Hvordan skal en fattig, chokolade-karamel-og-jordnøddekærende pige forsvare sig mod det? Lad os bare sige, at der ikke længere er atten tilbage. * Ahem * Um, ja. Og jeg måtte bede min mand om at tage dem, skjule dem natten over og tage dem - alle sammen - med ham til arbejde i morgen, så de ikke ville være her og friste mig. * SIGH * Tilbage til min diæt. Som jeg nu skal tilføje en ekstra uge til, men jeg tror jeg skulle sige noget mere specifikt om disse Copycat Snickers Bars. De er utrolig nemme at lave. Stol på mig. Det ser måske ikke ud, men det er lettere at lave din yndlings slikbar end du tror. Og du behøver heller ikke klare det hele på én gang. Du kan lave et lag her, lade det sidde, derefter lave det næste lag, lade det sidde osv. Så let. Lad os komme til det! Himlen venter. (Eller er det helvede?) Atten lækre hjemmelavede Copycat Snickers-barer til din fortærende fornøjelse!

Se videoen: Homemade Snickers Bars (September 2020).