Traditionelle opskrifter

Bacon Chokolade Sofa Kartoffelstænger

Bacon Chokolade Sofa Kartoffelstænger

Det er så svært at vælge den perfekte sene aften, en TV-snack. Sød eller salt? Gå efter begge med disse barer fulde af kringler, bacon, chips, chokolade, jordnøddesmør og karamel!MERE +MINDRE-

3

spiseskefulde sukker

1

kop halvsød chokoladechips

14

oz sødet kondenseret mælk

Skjul billeder

 • 1

  Steg bacon i en stor stegepande over medium varme, indtil den er sprød. Afløb på en plade med papirhåndklæde. Hak i små stykker.

 • 2

  Tilsæt kringlerne i en fødevareprocessor eller blender, og bearbejd dem, indtil du har fine krummer. Rør det smeltede smør og sukker ind, indtil det er kombineret.

 • 3

  Linj en 9x9-tommers bageplade med folie og pres kringlekrummerne i gryden for at danne en løs skorpe i bunden.

 • 4

  Top pretzels med hakket bacon og chokoladechips.

 • 5

  Tilsæt kartoffelchips i en pose og brug en kagerulle til at knuse dem i små stykker. Drys chokoladechipsen over.

 • 6

  Drys dåsen med sødet kondenseret mælk over alt og placer gryden i en forvarmet ovn på 350 grader i 20 minutter.

 • 7

  Lad afkøle på tælleren i 20 minutter, før du køler helt ned i køleskabet.

 • 8

  Når stængerne er afkølet helt, smeltes jordnøddesmøret i en mikrobølgesikker skål. Drypp det smeltede jordnøddesmør over panden.

 • 9

  Fjern fra gryden ved at løfte kanterne af folien ud. Skær i 12 søjler og server.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Perfekt til sene aften-snackangreb, fars dag og bare god ol 'dude-mad - disse Couch Potato Bars er en snackmad-elskers drøm. Har du nogensinde de dage, hvor du ikke vil have mere end at lægge dig i sofaen i din pyjamas mens du ser dårligt tv? Åh, altid? Ja, også jeg. Sofaen er mit lykkelige sted. Især i pyjamas med noget latterligt show i baggrunden. Kast nogle chips eller kringler eller måske lidt chokolade, og jeg er en helt glad pige. Derfor, da jeg så Dude Food Magic Bars fra SugarHero, vidste jeg, at mit liv ville blive ændret for evigt - til det bedre. Jeg blandede tingene lidt sammen for at passe til min smag, og disse barer? De er skandaløse. Chokolade, karamel, bacon, kringler, kartoffelchips ... alt sammen gode ting på egen hånd, men endnu bedre, når de bages op i en lækker, klæbrig bar! Disse er perfekte til snacks om aftenen og ville gøre en fantastisk farsdagsdessert. Jeg har brug for sprød stegt bacon, kringler, chips, jordnøddesmør, sødet kondenseret mælk og chokoladechips. Du har også brug for lidt smør og sukker, og du vil køle dem helt ned, før du drypper på noget smeltet jordnøddesmør. Lad det stramme op, og skiv derefter, fortær og nyd din madkoma!

Se videoen: Rollo de papa gratinado (September 2020).