Nye opskrifter

Røde hvide og blå burgere

Røde hvide og blå burgere

Hjemmelavede burgere toppet med mozzarellaost, ristede røde peberfrugter og blåost smuldrer. Den perfekte 4. juli burger!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. maj 2017

2

kg hakket oksekød, jeg kan godt lide 85% magert / 15% fedt

8

oz frisk mozzarellaost, skiver

2

rød peber, ristet og skrællet

4

oz blå ost smuldrer

Skjul billeder

 • 1

  Til ristede røde peberfrugter skal du placere peber på grillen over en gasbrænder på højt i cirka fem minutter og dreje lejlighedsvis, indtil peberskindet er meget forkullet. Fjern peberfrugter og læg dem i en skål. Dæk med plastfolie og lad dampe i ti minutter.

 • 2

  Fjern peber og skræl huden af. Det skal komme ret let ud, og det er okay, hvis noget hud efterlades. Skiv stængler ud af peberfrugter og fjern frø, skiv derefter.

 • 3

  Form burgere i kvart pund runder, og lav et lille indryk i hver burger med tommelfingeren. Sæt godt med salt og peber.

 • 4

  Grill burgere ved høj varme i 3-4 minutter. Vend burgere, kog i yderligere 2 minutter eller derom, og tilføj derefter et stykke frisk mozzarella til hver burger.

 • 5

  Luk låget på grillen for at hjælpe osten med at smelte. Lad osten smelte i et minut, tilsæt derefter peberskiver og blå ost. Kog i endnu et minut. Det skulle efterlade dig med omkring en medium burger. Kog længere, hvis du vil have din burger mere færdig.

 • 6

  Server burger på en ristet bolle. Jeg tror ikke, at burger har brug for ketchup eller sennep, men tilføj dem gerne til din smag!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Er der noget mere amerikansk end en stor, saftig burger? Jeg er ikke sikker på, at der er - undtagen måske en burger med forskellige patriotiske dekorationer drysset rundt om det. Mit mål med denne opskrift var at lave den perfekte hamburger til den 4. juli, som er lige rundt om hjørnet. Den røde hvide og blå burger er ikke kun lavet fra bunden og lækker, men den har tre sjove påfyldninger, der hver repræsenterer en farve på flaget! Selvfølgelig er trin et til at lave en god burger efter min mening at lave dine egne patties med en god kvalitet hakket oksekød. Jeg kan godt lide at bruge et hakket oksekød, der er mindst 15% fedt, men 20% er endnu bedre. Hvis du bliver slankere end det, vil din burger være lidt på den tørre side. Udover burgere er det eneste, du har brug for at forberede på disse fyre, de ristede røde peberfrugter. Du kan helt sikkert købe ristede røde peberfrugter i en krukke, hvis du har travlt. Server disse dårlige drenge på ristede boller. Det er den eneste måde at gøre det på! Der er så meget smag på disse fyre, at jeg ikke engang troede, at de havde brug for ketchup eller sennep, men jeg er velkommen til at tilføje dem, hvis det er din stil. Du bør bestemt prøve disse burgere til 4. juli !

Se videoen: MIN FERIE I FRANKRIG DEL 2. Træning, pool hygge, smadre kamera, haul (September 2020).