Usædvanlige opskrifter

Sprød kylling med tomatrisotto

Sprød kylling med tomatrisotto

Sprød, øm kylling, delikat sej risotto, røgfyldte ildristede tomater og sød søde balsamico-reduktion sættes sammen i en skål, der er både smuk og lækker.MERE +MINDRE-

Opdateret 18. september 2017

Lav med

Progresso brødkrummer

2

kyllingebryst, skåret i halv længde for at danne mindre koteletter og derefter banket 1/4-tommer tyk

1

kop Progresso ™ Panko sprøde brødkrummer

1/4

kop revet parmesanost

1

dåse (14,5 oz.) Muir Glen ™ Organiske tomater Ildstegt

3

kopper Progresso ™ kylling bouillon

1

lille gul løg, meget finhakket

2

fed hvidløg, finhakket

3/4

teskefuld rosmarin, tørret og knust

3

oz frisk mozzarella, kuberet

1/4

teskefuld sort peber, friskmalet

Parmesanost, strimlet til servering

Frisk basilikum, hakket til servering

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 375 ° F. Drys kyllingen med salt og friskmalet sort peber. Dyp hver kotelet i det piskede æg, og belæg dem derefter grundigt i brødkrummer / parmesan-blandingen. Læg den panerede kylling på et foret kagerark i en bageplade og bag i 20-25 minutter, eller indtil kyllingen er færdig og gylden.

 • 2

  Få den balsamiske reduktion i gang. Hæld balsamico eddike i en lille gryde og kog. Reducer varmen til en let simmer, og omrør lejlighedsvis, simre eddike, indtil mængden er reduceret med ca. halvdelen, og eddike belægger bagsiden af ​​en ske. Pas på ikke at koge for ellers hærder det som en stiv taffy.

 • 3

  Mens kyllingen bager, skal du forberede risotto. Placer først bouillon, salt og ildristede tomater i en blender og bland dem, indtil de er glatte. Anbring i en gryde og opvarm den, indtil den er varm. Hold det varmt.

 • 4

  Varm olien i en medium gryde (helst dyb, men smal i diameter) over medium høj varme og kog løgene indtil de er bløde og gennemsigtige, 5-7 minutter. Tilsæt hvidløg og kog i endnu et minut. Tilsæt ris og krydderier, rør og kog i 1 minut.

 • 5

  Tilsæt ca. 1/4 af den varme tomat bouillon. Kog under omrøring regelmæssigt, indtil det meste af væsken er fordampet, og tilsæt derefter yderligere 1/4 af bouillon. Fortsæt med at tilsætte bouillon 1/4 ad gangen, omrør regelmæssigt, mens risen absorberer væsken. Risen begynder at svulme op og blive lidt cremet i konsistensen. Processen tager 20-25 minutter. Tilsæt mozzarella og rør, indtil den er smeltet. Tilsæt salt og peber efter smag.

 • 6

  For at servere, del risotto ud i store, brede skåle og dryp med lidt balsamisk reduktion. Placer et kyllingebryst ovenpå og drys med hakket frisk basilikum og strimlet parmesanost.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
540
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
13g
21%
Mættet fedt
5g
26%
Transfedt
0g
Kolesterol
165 mg
54%
Natrium
1450 mg
60%
Kalium
250 mg
7%
Samlet kulhydrat
67 g
22%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
8g
Protein
38g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
25%
25%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

Valg af kulhydrat

4 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Denne skål beviser, at risotto ikke er så vanskelig at lave og helt lækker. Risotto er en slags kulinarisk kunst til sin egen. Ved hjælp af en særlig slags ris (oftest Arborio) koger den dejlig og cremet op med en dejlig smule sejhed. Du kan finde hele kogebøger, der kun er dedikeret til risotto. Det har tydeligvis en meget hengiven følelse! Risotto har en tendens til at have en eksklusiv konnotation, men det er virkelig meget simpelt at lave - det kræver bare, at du følger en bestemt metode, som vi vil demonstrere i dag. Her er en lækker risottofad, der ser ud og smager gourmet men er let at tilberede. Risotto koges i bouillon kombineret med purerede ildristede tomater for en vidunderlig røgfyldt kant. Det drysses derefter med en simpel sød og tangy balsamico-reduktion og toppet med super let bagt sprød kylling. Det er let at tilberede, men der foregår flere lag med smag og tekstur her. Og det er de forskellige lag, der gør en skål ikke kun lækker, men også interessant, når du udforsker hvert lag. Du vil tillykke dig selv, når middagen er slut, og det samme vil dine gæster!

Se videoen: Rosas gode ben (September 2020).