Traditionelle opskrifter

Buffalo Chicken Skillet Dip

Buffalo Chicken Skillet Dip

Nybagt, gyldenbrunt udtrækkeligt brød omgiver boblende, osteagtig Buffalo kyllingedypning for en let forretter, ingen kan være i stand til at modstå.MERE +MINDRE-

Opdateret 13. december 2016

1

dåse (11 oz.) Pillsbury ™ kølet fransk brøddej

1 1/2

spiseskefulde smeltet smør

2

kopper strimlet kyllingebryst

1

kop strimlet cheddarost

2/3

kop strimlet, Monterey Jack ost

Valgfri påfyldning:

1-2 spiseskefulde hakkede løg

3

spiseskefulde blå ost smuldrer

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 375 ° F. Fjern fransk brøddej fra emballagen, og skær brødet i 12 lige store skiver.

 • 2

  Pensl indersiden af ​​en 10-tommer non-stick stegepande med ca. en teskefuld smeltet smør. Arranger skiverne af brøddej omkring den ydre kant af stegepanden, og sørg for, at de er jævnt fordelt omkring kanten af ​​gryden. Pensl dejen med ca. halvdelen af ​​det resterende smør.

 • 3

  Bland flødeost, kylling, buffalo sauce, ranch dip og salt. Reserver 2 spiseskefulde af hver ost til toppen af ​​dipen, og rør derefter resten ind.

 • 4

  Sæt dipen i midten af ​​stegepanden og spred den ud til kanten af ​​dejskiverne.

 • 5

  Bages i 24 minutter, indtil brødet er dybt gyldentbrunt og dipen er opvarmet igennem.

 • 6

  Pensl brødet med det resterende smør. Drys på den reserverede ost og tilsæt eventuelt løgskål og blåostsmuld. Gå tilbage i ovnen i 2-3 minutter, indtil osten smelter. Serveres varmt.

Ekspert tip

 • Hvis du vil lave en super let spil-forretter, der ser virkelig imponerende ud, skal du prøve denne Buffalo Chicken Skillet Dip. Dine festgæster vil nyde at trække det friskbagte brød fra kanten af ​​stegepanden og opsamle den krydrede dukkert, der er fyldt med kylling, buffalo sauce og masser af ost. De skraber hver sidste bit osteagtig godhed ud af panden. ! Denne forretter bages og serveres lige i stegepanden, så du ikke behøver at mase med mange retter. Den kommer varmt ud af ovnen og er klar til servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
270
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
27%
Mættet fedt
9 g
43%
Transfedt
0g
Kolesterol
60 mg
20%
Natrium
510 mg
21%
Kalium
100 mg
3%
Samlet kulhydrat
14g
5%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
14 g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Hvis du ønsker at lave en super let spil-dag-forretter, der ser virkelig imponerende ud, skal du prøve denne Buffalo Chicken Skillet Dip.

  Dine festgæster vil nyde at trække det friskbagte brød fra kanten af ​​stegepanden og øse den krydrede dukkert, der er fyldt med kylling, buffalo sauce og masser af ost. De skraber hver sidste bit osteagtig godhed ud af panden! Denne forretter bages og serveres lige i stegepanden, så du ikke behøver at mase med mange retter. Den kommer varmt ud af ovnen og er klar til servering.

Se videoen: Keto Buffalo Chicken Skillet (September 2020).