Nye opskrifter

Hindbær-Mascarpone Pizza

Hindbær-Mascarpone Pizza

En lækker, forfriskende dessertpizza lavet med friske hindbær og luftig, let mascarponeost.MERE +MINDRE-

Opdateret 11. november 2014

1

pizza skorpe (hjemmelavet eller købt i butikken)

1

spiseskefuld smør, smeltet

1/2

kop mascarpone ost

2

spiseskefulde pulveriseret sukker plus mere til støvning

1/2

teskefuld vanilleekstrakt

Friske hindbær til drys

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 450 ° F. Rul pizzadej ud og krøl kanterne op for at få en skorpe.

 • 2

  Pensel midten af ​​pizzadejen med smeltet smør og drys med sukker. Bages i ca. 8 minutter eller indtil gyldenbrun.

 • 3

  Fjern fra ovnen og spred citronost på pizzaskorpen. Bages yderligere to minutter.

 • 4

  Lad skorpen køle lidt af. I mellemtiden piskes mascarponeost, pulveriseret sukker og vanilleekstrakt sammen. Når pizzaen er afkølet, spredes den oven på citronmasse.

 • 5

  Spred så mange hindbær, som du vil, oven på mascarpone-osteblandingen. Drys hele pizzaen med pulveriseret sukker. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Næsten hver fredag ​​aften, da jeg var lille, førte mine forældre os børnene til den lokale pizzaforening for en alt-hvad-du-kan-spise-pizza-buffet.

  Det var altid den bedste aften i ugen.

  Vi ville mødes med vores venner og deres familier, få gratis balloner og fylde os selv med så meget pizza, som vi kunne, før vi sprængte. Jeg husker tydeligt, at vi alle især elskede dessertpizzaen - en tynd skorpepizzakage toppet med glitrende syltetøj, sprød streusel-påfyldning og masser (og Masser) af sukkerholdig hvid glasur. Det var at dø for.

  I det mindste var det, da jeg var barn.

  Nu hvor jeg og mine smagsløg er lidt mere voksne, får tanken på denne klæbrig-søde dessertpizza mig ikke til at savle så meget som den engang gjorde.

  Det er ikke at sige, at jeg ikke elsker mig noget dessertpizza, men det har taget et stykke tid at finde den perfekte opskrift, der er overbærende uden at gå for meget over toppen.

  Derfor elsker jeg denne Raspberry-Mascarpone Pizza. Det er sødt med sukker, citronkurse og vanille, men det er også utroligt let og forfriskende. Den bløde, pudede dej sammen med den milde mascarpone-ost og friske hindbær gør denne dessertpizza til en, der absolut er tilfredsstillende, men som ikke vil føle, at du sprænger.

  Jeg har et blødt sted for tangy, glat citronkurse (især sammen med søde hindbær - yum!), Men du kan top pizzaen med enhver smag af konserver, du kan lide. Hvis du ikke vil sprøjte efter mascarpone-ost, fungerer Neufchatel-ost også godt. Selvom du ikke kan lide hindbær, kan du bytte dem til din egen friske frugt. Ligegyldigt hvad, men jeg anbefaler stærkt afstøvning af pulveriseret sukker - det tilføjer ikke kun lige nok smag til at sødme aftalen, men det får også pizzaen til at se smuk ud.

  Næste gang du vil have en forfriskende, unik dessert, så prøv denne pizzaopskrift. Det er sikkert at behage både børn og voksne ved bordet.

  Stephanie (aka Girl Versus Dough) sluttede sig til Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Pear Mascarpone Walnuts Gorgonzola Honey Wood Fired Pizza (September 2020).