Usædvanlige opskrifter

Bulgogi Cheesesteak

Bulgogi Cheesesteak

En riff på en klassisk Philly Cheesesteak lavet med oksekød marineret i koreanske krydderier.MERE +MINDRE-

4

spiseskefulde risvineddike

2

(12 tommer) fransk brød brød

Skjul billeder

 • 1

  Lav en pasta af hvidløg og ingefær ved hjælp af en mikroplan eller foodprocessor. Bland hvidløg, ingefær, peberflager, brunt sukker, gochujang, risvineddike, sojasovs og sesamolie for at gøre bulgogi marinade. Tilsæt det barberede oksekød og lad det sidde i en time.

 • 2

  Skær tyndt peber, løg og gulerod i skiver.

 • 3

  Tilsæt oksekød med al marinaden i en varm gryde og lad den simre indtil den er fuldt kogt.

 • 4

  Brun grøntsagerne i en separat gryde med noget smør eller olie.

 • 5

  Læg osten i et lag på dit brød. Tilsæt kød og grøntsager til det ønskede forhold. Lad det sidde 2 minutter inden du spiser, så olien trækker sig i brødet og osten smelter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Med et par ekstra ingredienser kan du forvandle en klassisk Philly-cheesesteak til en fusionsfest med koreansk bulgogi. Denne fantastiske opskrift blev inspireret af denne liste over Amerika's 10 bedste nye sandwich. Jeg læste denne liste igen syv gange, sendte den til mere end 20 venner og besøgte endda virksomheden på listen, der var i nærheden af ​​min lejlighed i Boston! Den ting på denne liste, der virkelig fangede mit øje, er bulgogi-sandwichen. Passende oprettet i Philadelphia kombinerer denne sandwich den klassiske Philly Cheesesteak med bulgogi, det lækre koreanske marinerede oksekød. Ikke alene fangede det mit øje som den mest lækre sandwich på listen, det syntes også at være den mest tilgængelige og letteste at lave derhjemme! Denne sandwich kommer sammen ret hurtigt og er billig og nem at lave, hvis du allerede har Asiatiske ingredienser i dit spisekammer. Den ene curveball-ingrediens er en koreansk peberpasta kaldet Gochujang. Du kan springe det over, hvis du vil, men det er en fantastisk hemmelig ingrediens at have i dit køleskab. Det varer længe, ​​og en spiseskefuld her og der kan virkelig tilføje dimension til marinader og røre fryser. Du kan finde det i en asiatisk købmand eller online. Meget velsmagende. Minder om en cheesesteak, men med dristige lyse koreanske smag sprænger ud.

Se videoen: 18 Tasty 4th of July Party Recipes (September 2020).