Seneste opskrifter

Stegt æg doughnut morgenmadssandwich

Stegt æg doughnut morgenmadssandwich

En glaseret doughnut med et æg stegt midt i. Selv tak.MERE +MINDRE-

Opdateret 18. november 2014

Skjul billeder

 • 1

  Anbring bacon på en tallerken; dæk med et papirhåndklæde. Mikrobølgeovn 2 til 3 minutter eller indtil den er sprød; dræne.

 • 2

  Varm en medium stegepande over medium varme. Drys lidt vegetabilsk eller olivenolie i den varme gryde.

 • 3

  Skær donut i halvdelen; Brug en cookie- eller kiksskærer til at skære et større hul i midten af ​​den øverste halvdel. Anbring begge doughnuthalvdeler, skåret nedad, i en varm stegepande.

 • 4

  Knæk et æg i midten af ​​det større doughnuthul (den øverste halvdel). Dæk straks og lad koge, indtil ægget er sat og hvidt på toppen, ca. 3 til 4 minutter.

 • 5

  Vend den nederste doughnut halvt oprejst og læg den på en serveringsplade. Top med osteskive og bacon. Top med resterende donut halv / stegt æg. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg kan ikke tro, at jeg skriver dette, gutter.

  Jeg kan bare ikke tro det. Det kan ikke være sandt. Det skal det ikke være. Men det er det helt.

  Jeg lavede en morgenmadsandwich ud af en doughnut ... og det kunne jeg godt lide.

  Jeg MENER ... se på denne ting. Hvordan kan du ikke? Når du har en perfekt kageret glaseret doughnut med et stegt æg i midten og smeltet ost og sprød bacon i midten, er det svært at modstå. Umuligt, selv.

  Så nu skal jeg vise dig, hvordan du laver det - så du kan få en selv. Fordi, stegt æg doughnut morgenmadssandwich, venner - jeg behøver ikke sige mere.

  Her er de fire ting, du har brug for for at lave denne sandwich. Bare fire ingredienser, så er du på vej til Breakfast Sandwich Magictown. Hvis det alene ikke overbeviser dig om at gå videre og lave denne opskrift, ved jeg ikke, hvad der vil!

  Skær donut i halvdelen, og skær derefter et større hul i den øverste halvdel af donut. Det er her ægget skal hen, og det har brug for lidt mere plads, så det kan koge igennem.

  Placer begge doughnuthalvdelene med glaseret side opad på en varm, let olieret stegepande. Smid et æg ned i midten af ​​det nu større doughnuthul, sådan.

  Dæk stegepanden med det samme, så ægget kan koge igennem og blive hvidt på toppen.

  Når ægget er sat, skal du fjerne doughnuthalvdelene fra stegepanden og placere dem på en tallerken med en skive amerikansk ost og to skiver sprød, kogt bacon klemt i midten. God himmel, det ser godt ud!

  Men det ser endnu bedre ud, når du gør dette.

  Morgenmadssandwich Magictown, jeg kan godt lide dig. Jeg kan godt lide dig.

  Stephanie (alias Girl Versus Dough) har brug for en lur efter at have spist denne ting. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: 17-Year-Olds Rapid Success Blows The Sharks Away! Shark Tank AUS (September 2020).