Nye opskrifter

Avocado Hurtigt Brød

Avocado Hurtigt Brød

En lækker sød (og usædvanlig) måde at bruge de buttery, grønne frugter på.MERE +MINDRE-

1/2

kop lysebrunt sukker

3

teskefulde frisk citronsaft, delt

1 1/2

tsk bagepulver

1/4

teskefuld kanel

1/4

teskefed nelliker pulver

Skjul billeder

 • 2

  Bland smør og begge sukkerarter i en stor skål, indtil de er cremet.

 • 3

  Mos en skrællet og udstenet avocado i en separat medium skål med 2 teskefulde citronsaft. Tilsæt blandingen i smør og sukker og rør.

 • 4

  I en lille skål kombineres mælk med resterende citronsaft og lades sidde i 5 minutter. Tilsæt mælk til blanding af smør / sukker / avocado sammen med de piskede æg og rør om.

 • 5

  Bland mel, salt, bagepulver, bagepulver, kanel og nelliker i en separat skål. Tilsæt blandede ingredienser til dejen og rør sammen for at inkorporere den fuldt ud. Overfør dej til en smurt 9 x 5-tommer brødpande.

 • 6

  Bages, indtil et tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud, ca. 50 minutter. Afkøles i gryde på et rist i ca. 10 minutter, fjernes derefter fra gryden og afkøles helt på rist. Brød smager bedre efter køling natten over.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Lad os spille et spil. Det hedder "Vidste du det?" Parat. Gå vidste du, at avocadoer faktisk er frugt? Vidste du, at avocadoer også kaldes "smørpærer" for deres buttery interiør og pæreformer, eller "alligator pærer" for deres ru, grønne skind? Vidste du, at de kan smage lækre i et sødt hurtigt brød? Hvis du svarede "ja" på alle tre spørgsmål, er du korrekt (og en smart cookie)! Nu hvor vi har spillet det sjove lille spil, lad os diskutere dette lækre Avocado Quick Bread. Mange mennesker kæmper med hvad de skal gøre med en avocado, inklusive mig. Den oplagte go-to-opskrift er guacamole, men nogle skærer dem endda oven på en sandwich, hugger dem op i en salat eller læg dem i supper. At være, at jeg primært er brødbager, var jeg bare nødt til at finde ud af, hvordan jeg kunne indarbejde disse buttery, grønne frugter i et brød. Avocado har tendens til at parre sig godt sammen med sødere fødevarer som cherrytomater, jordbær eller appelsiner. Men i betragtning af at tomater, jordbær og appelsiner ikke ville klare sig så godt i et brød, besluttede jeg at gå med formalet kanel og nelliker, hvilket gav det hurtige brød en tæt, glat og stadig så lidt sød smag. Det var næsten som sommer og efterår hvirvlede sammen i et kagerigt te-brød. Hvis det ikke er nok til at vække din appetit, er der også en solid kop sukker og en hel pind smør i denne opskrift for at sødme aftalen. Dette hurtige brød bages bestemt (og spises) bedst i moderation, men sammen med en kop ingefær appelsin te, det er den bedste ting siden kedeligt gammelt bananbrød.

Se videoen: Wraps med rejer, avocado og forårsløg. Claus Holm (September 2020).