De bedste opskrifter

DIY Spicy Fish Nuggets

DIY Spicy Fish Nuggets

Sprød på ydersiden, fugtig og flager på indersiden, og lige nok krydret spark fra sriracha!MERE +MINDRE-

1 1/2

spiseskefulde smør (smeltet)

Sovs

2

spiseskefulde sambal oeleck

Skjul billeder

 • 1

  Rør alle sovsingredienserne sammen. Sæt til side.

 • 2

  Pisk sriracha ned i ægget og hæld på en lille plade. Sæt melet på en anden tallerken. Bland brødkrummerne med smøret og læg det på en tredje plade.

 • 3

  Sæt et stativ på et bageplade og forvarm ovnen til 500 ° F. Hak torskens lænd i store bidder, der tager 2 eller 3 bid at spise. En efter en skal du belægge lænden let i melet, derefter ægblandingen og til sidst brødkrummerne, og sørg for at presse brødkrummerne ind i torsken og ryste overskydende af. Placer torsken på stativet og gentag med resten af ​​fisken.

 • 4

  Bag torsken i 8 minutter. Fjern fra ovnen og vend dem. Kog yderligere 6-8 minutter, indtil den er let brunet og kogt igennem.

 • 5

  Serveres med saucen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
130
Kalorier fra fedt
20
% Daglig værdi
Total fed
2 1 / 2g
4%
Mættet fedt
1 g
5%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
12%
Natrium
260 mg
11%
Kalium
135 mg
4%
Samlet kulhydrat
17g
6%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
3g
Protein
11g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
2%
2%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Disse bid-sized nuggets er en velsmagende snack eller et let måltid. Jeg spekulerede på mig selv forleden: "Hvorfor får kylling al den klumpkærlighed?" Hvor er svinekød eller oksekødsnuggets? Og vigtigere, hvor er mine fiskeklubber?! Som de fleste madspørgsmål af denne art måtte jeg tage tingene i mine egne hænder. Jeg fik et dejligt hjerteligt tykt stykke torsk og skar det i klumper i klumpstørrelse. Jeg ville have, at disse nuggets havde et lidt indbygget spark til dem, så jeg rørte lidt sriracha lige ind i ægvasken, der fungerede som lim til brødkrummerne. Jeg serverede nuggets med en dejlig sød chilisauce, der kom hurtigt sammen og var det perfekte kompliment til den ømme og friske fisk. De kommer ud sprøde og lækre. Så flakket og ømt på indersiden. Og perfekt med den søde krydrede og sure sauce!

Se videoen: Resep Cara Membuat Nugget Ikan Enak. Fish Nuggets. Dapur Cintaku (September 2020).