Usædvanlige opskrifter

Boozy Strawberry Lemonade Bars

Boozy Strawberry Lemonade Bars

Et lag sprød gelé og en citronstang rullet sammen til en lækker godbid!MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

1

æske (16,5 oz) Betty Crocker ™ citron suveræn dessertblanding

1

lille kasse jordbær gelatine dessert

2

spiseskefulde friskpresset citronsaft (valgfrit)

Citronskiver og jordbær (til pynt)

Skjul billeder

 • 1

  Forbered citronstænger i henhold til pakkevejledningen. Lad søjler køle helt af.

 • 2

  Mens barer afkøles, skal du forberede gelatineblanding. Tilsæt kogende vand til pakken med jordbærgelatine. Omrør vodka og frisk citronsaft, hvis du bruger. Lad afkøle.

 • 3

  Fjern forsigtigt stænger fra gryden, og aftør gryden med et papirhåndklæde. Sprøjt en let film med madlavningsspray på panden, og aftør med et rent papirhåndklæde. (Dette efterlader lige nok rester til at forhindre stængerne i at klæbe). (Alternativt ... kan du prøve at hælde gelatinen på toppen uden at tage den ud af panden, men jeg kan ikke stå inde for det).

 • 4

  Anbring citronstængerne forsigtigt i skålen. Det er okay, hvis de bryder lidt, da du vil binde dem sammen igen med gelatineblandingen. Bare sæt dem sammen igen så godt du kan.

 • 5

  Hæld gelatineblandingen over toppen og afkøles i mindst 4 timer. Skær i firkanter og server med citronskiver og jordbær.

Ekspert tip

 • * Brug af aluminiumsfolie i gryden, mens du fremstiller citronstænger, hjælper med til lettere rengøring.
 • * Bare rolig, hvis stængerne går i stykker under overførslen, gelatinen udfyldes, hvor det er nødvendigt, og hjælper med at binde alt sammen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Få din sprut og dessert i en forfriskende bid. Sommer og limonade går sammen som ærter og gulerødder. Ikke sandt!! Intet er bedre på en varm sommerdag end at nippe til et kæmpe glas iskold limonade. Nå, undtagen hvis du drikker jordbærlimonade. Det er endnu bedre! Og at være den geléskudte aficionado / ekspert; Jeg besluttede at kombinere de to smag i en forfriskende sprød bid. Ved at bruge Betty Crocker Supreme Lemon Bar mix kan du oprette en godbid, der er en del dessert, en del geléskud. Når du er klar til at servere, skal du skære i firkanter og trimme kanterne, hvis det er nødvendigt for at skabe smukt lagede stænger. Top med skivede jordbær og server!

Se videoen: How to make strawberry lemonade in the blender (September 2020).