Seneste opskrifter

Let rejer Paella

Let rejer Paella

1

lb. store jumbo rejer, renset og deveined med halen intakt

1

kop spansk chorizopølse (Cantimpalo-type), ca. 4 portioner skåret i skiver

1

grøn paprika, terninger

1

gul paprika, terninger

1/2

kop spanske oliven fyldt med peberfrugter

2

hvidløgsfed, finhakket

2

kopper forkogt langkornet ris (minut ris)

2

kopper små grønne ærter, frosne

2

pakker gul risblanding

1

teskefuld spansk olivenolie

Skjul billeder

 • 1

  Start med at tilberede chorizopølsen i en stor stegepande eller paellera-pande. Når chorizoen er brunet, skal du fjerne og sætte den til side.

 • 2

  Brug lidt af chorizodrypperne til at omrøre rejerne let. Sørg for ikke at koge rejerne ved at lade dem være i gryden for længe. Fjern, og sæt den til side, når den er klar.

 • 3

  Dernæst tilsæt olivenolie til din stegepande og sauter hvidløg med ternede paprika (rød, grøn og gul.) Tilsæt derefter ris, stegt chorizo ​​og vandet. Drys pakkerne eller terningerne med gul ris krydderier over blandingen sammen med salt og peber. Rør med en træske, sænk derefter varmen og dæk panden.

 • 4

  Lad risen simre i 20 til 30 minutter. Når blandingen næsten er færdig, tilsæt rejer og frosne ærter. Sæt låget på igen, og fortsæt tilberedningen i et par minutter. Serveres varm ledsaget af en frisk grøn salat.

Ekspert tip

 • Brug forkogt ris for bedre resultater.
 • Hvis du ikke kan finde gule risblandinger eller krydderier i dit lokale supermarked, kan du lave din egen med en knivspids safran og en terning kyllingebouillon.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Paella er en skål, der bringer mange barndomsminder tilbage; min bedstemor ville kærligt forberede det og tilføje forskellige ingredienser undervejs, såsom fisk og skaldyr, svinekød, spansk chorizopølse og kylling for at efterligne den oprindelige valencianske paella fra Spanien. I betragtning af at rejer nu er i sæson, vil jeg dele en simpel opskrift med dig baseret på min bedstemors originale skabelse. Lad os lave mad!

Se videoen: Paella! How to make an easy and DELICIOUS paella! (September 2020).