Traditionelle opskrifter

Spicy Borscht Suppe

Spicy Borscht Suppe

En klassisk østeuropæisk suppe med et alvorligt krydret spark.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

1

teskefuld rød peberflager

1/2

teskefuld cayennepeber

1

tørret habanero peber (ekstra krydder, valgfri)

1/2

hoved grøn kål, skåret tyndt

2

spiseskefulde æblecidereddike

Skjul billeder

 • 1

  Skræl og terning løg, gulerødder, selleri, pastinetter og rødbeder, så de alle er omtrent i en 1/4 tommer terning.

 • 2

  I en stor robust gryde skal du tilføje olie over medium varme og derefter tilføje alle de grøntsager, du har terninger. Lad dem koge over medium varme i 8-10 minutter, indtil de begynder at blødgøre.

 • 3

  Lav en brønd i midten af ​​gryden og tilsæt en lille dråbe ekstra olie, hvis panden er virkelig tør. Tilsæt alle dine krydderier og kog i 30 sekunder. Hvis du vil have suppen MEGET krydret, tilsæt den tørrede habanero. Ellers skal du udelade det. Tilsæt vand og lad det simre. Dæk og lad suppen simre i 8-10 minutter, indtil grøntsagerne er ømme.

 • 4

  Tilsæt i skivet kål i suppen og lad det simre, indtil det blødgør.

 • 5

  Tilsæt æblecidereddike og krydre med salt og peber. Hvis suppen er meget tyk, er du velkommen til at tilføje endnu en kop vand.

 • 6

  Fjern tørret chili, hvis du har brugt det, og server suppe med det samme garneret med en stor klat græsk yoghurt og frisk dild!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne varme vintersuppe har et overraskende spark. En perfekt afhentning mig på kolde aftener. Gode nyheder: Denne krydrede borsjtsuppe vil ikke kun varme din sjæl, men hvis du går fuldt ud med krydderierne, løber du med dødbringende hastighed for dit nærmeste glas mælk. Denne suppe , ved sin base, er bondemad. Det koster næsten intet at lave og vil fodre et publikum. Det kan omfatte proteiner som oksekød, men jeg kan godt lide at holde det veggie-pakket. Plus det er sindssygt let at lave. Dette er ingen vittighed, den sværeste del af denne opskrift er at hugge grøntsagerne. Dette tager sandsynligvis omkring 20 minutter, hvis du er en langsom chopper, men efter dette koger suppen sig selv! Lad os nu tale krydderier. Da dette er en krydret suppe, gik jeg stort på krydderierne. Jeg brugte tørrede arbol-chili, men de kan være svære at finde, så jeg skrev rød peberflager i opskriften - hvilket vil tilføje lidt dejlig basisvarme. Nu, hvis du vil blive lidt skør, skal du finde dig selv en tørret habanero peber og smide den i blandingen. Helt valgfrit, men det hæver de krydrede niveauer betydeligt. Server suppen med noget tyk Yoplait græsk yoghurt og top den med et par kvist frisk dild. Dette holder dig varm hele vinteren.

Se videoen: Traditional Russian Borscht Recipe. Ukraine Borsch soup with cabbage. Wilderness Cooking (September 2020).