Usædvanlige opskrifter

Bedre end sex French Toast Crunch ™ Sundae

Bedre end sex French Toast Crunch ™ Sundae

Drizzled med hot fudge og butterscotch og toppet med French Toast Crunch ™, chokoladesukker og marshmallows, denne sundae er den bedste slags overbærenhed!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

4

kopper vanillebønneis

1/2

kop butterscotch sauce, opvarmet

1/2

kop hot fudge sauce, opvarmet

2

kopper French Toast Crunch ™ korn

1/2

kop mini skumfiduser

6

Ferrero Rocher ™ eller Almond Roca ™ slik, hakket

Flødeskum og eller kirsebær til servering (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Del isen mellem 4 serveringsretter. Drys hver skål med butterscotch og hot fudge.

  • 2

    Top med French Toast Crunch ™ korn, mini marshmallows og hakket slik. Tilsæt en klat flødeskum og kirsebær, hvis det ønskes, og server straks.

Ekspert tip

  • Du er velkommen til at blive kreativ ved at bruge forskellige smag af is eller slik.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Denne sundae er den nemmeste sidste minuts dessert til når venner kigger forbi. Hej hej hej! Jeg er så begejstret for dagens opskrift, for vel, French Toast Crunch-korn er tilbage, og det går i min Sundae! Vi kender alle Cinnamon Toast Crunch ™, men French Toast Crunch? Ahh, du bliver nødt til at prøve det. Fransk toast er en af ​​mine foretrukne morgenmad, så selvfølgelig elsker jeg kornversionen, og mens jeg spiser denne korn med mælk er helt sikkert en lækker morgenbuffet, ville jeg intensivere tingene en hak. Så isis er det! Men vi går endnu et skridt videre - og gør dem over-the-top i ægte bedre end sex-stil med varm fudge, butterscotch og marshmallows. Denne fantastiske sundae kunne ikke være lettere. Del isen mellem 4 serveringsretter. Drys hver skål med butterscotch og hot fudge. Top med French Toast Crunch korn, mini marshmallows og hakket mandel Roca ™ eller Ferrero Rocher ™ slik. Nu er du klar til at forkæle dig selv!

Se videoen: British Boy tries Cinnamon crunch?! (September 2020).