Nye opskrifter

Ristet rød peber Guacamole

Ristet rød peber Guacamole

Denne guacamole er lys, fed og uimodståelig, og den kan ikke stoppe-ikke-stoppe guacamole starter med ovnbrændte røde peberfrugter og ender i munden, lige hvor den hører hjemme.MERE +MINDRE-

Opdateret 9. april 2020

1

stor rød peber, ristet

1/2

kop rødløg, hakket

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 450 ° F. Steg rød peber på et bageplade i 15-20 minutter, vend en gang, indtil huden er meget blæret og sort. Fjern peber fra ovnen og læg den i en skål. Dæk med plastfolie og lad dampe i 5 minutter.

 • 2

  I mellemtiden tilsættes hakket løg, hvidløg, serrano peber, koriander og limesaft i en medium skål. Sæt med en knivspids salt.

 • 3

  Skær avocadoer i halve og fjern frø. Skub blødt kød i skålen og mos sammen med andre ingredienser ved hjælp af en kartoffelmasker eller stor gaffel.

 • 4

  Når peber er dampet, skal du fjerne hud og frø og skære den ristede peber i terninger. Rør peber i guacamolen.

 • 5

  Sæt guacamole efter eget ønske, tilsæt salt eller mere limejuice efter behov. Serveres med tortillachips.

Ekspert tip

 • Hold fingrene intakte med vores praktiske guide til, hvordan man klipper avocado som en professionel.
 • Hvordan ved du, om en avocado er moden? Hvis du trykker fingeren ind i avocadoen, skal den have en svag givelse. Hvis stammen af ​​avocado let kan fjernes, betyder det også, at din avocado er god at gå!
 • Du kan købe købte ristede peberfrugter, der er anstændige, men de er også dyre, især i betragtning af hvor let ristning en peber er. Vi anbefaler at gøre det selv i ovnen - de få ekstra trin er det værd.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne guacamole starter livet regelmæssigt, men tilføjelse af ristede røde peberfrugter tager det til et nyt niveau. Det er en sjælden dag, som vi går ind for at gå ud over din grundlæggende guacamole-opskrift. I slutningen af ​​dagen er god guacamole lige så let som moden avocado, salt, kalk og måske nogle koriander og peberfrugter. Alt andet, og du risikerer at forstyrre den perfekte balance mellem smag. Når det er sagt, er denne ristede røde peber guacamole de ekstra ingredienser værd. Den ristede peber tilføjer en subtil, ekstra salig dimension til guacamole, men det kommer ikke i vejen for de gode smag, som folk elsker.

Se videoen: Opskrift LIVE: Mexicanske tacos trin for trin. GoCook by Coop (September 2020).