De bedste opskrifter

Apple Cider Jello Shots

Apple Cider Jello Shots

 • Forbered 10 min
 • I alt4t0min
 • Portioner16

Karamellvodka og æblecider kombineres til en spidset efterårsbehandling.MERE +MINDRE-

ByE er for Eat

Opdateret 11. maj 2017

Ingredienser

2

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

16

kanelstænger (til pynt)

Pisket fløde (til pynt)

Kanel og / eller muskatnød (til pynt)

Trin

Skjul billeder

 • 1

  Hæld æblecider i en lille gryde og drys ikke-aromatiseret gelatine over toppen. Lad det trænge ind i et minut eller to.

 • 2

  Varm på medium et par minutter, indtil gelatine opløses under konstant omrøring. Kombiner med karamelvodka til noget med en hældetud (såsom en målekop). Hæld i skudte glas og opbevares i køleskab i 3-4 timer, indtil den er sat. (Eller natten over, hvis du laver en fest den næste dag.)

 • 3

  Når du er klar til servering, skal du indsætte kanelstænger i siderne af skuddene og top med flødeskum. Drys kanel eller muskatnød over og server. (Brug kanelstænger til at hjælpe med at frigøre skud fra briller).

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Disse æble cider gelé skud lavet med karamel vodka er den perfekte måde at fejre efteråret på. En af mine foretrukne efterårsaktiviteter er at køre til en æbleplantage og plukke friske æbler lige fra træet til brug til al min efterårsbagning og madlavning (og bare almindelig spisning) behov. Jeg kan heller ikke lade være med at besøge de små bagerier eller butikker, der ofte ledsager frugtplantager, komplet med efterårssnacks som æblecider, donkler med varme æbler eller æbler med karamelbelægning. At kombinere disse efterårssmag i et geléskud vil være en god tilføjelse til dine efterårssamlinger! Mens du er ude for æbleplukning, skal du få fat i æblecider og hente denne saltede "Karamel" -vodka fra Stoli® hos din lokale vinhandel. Når du er klar for at servere, indsæt kanelstænger i siderne af skuddene. Dette er et fantastisk lille trick for at få dine skud løsnet fra brillerne med betydeligt mindre rod (og akavethed). Snur bare pinden rundt om glasset for at få skuddet ud, og brug det som en ske. Dette kan være mine yndlingsgeléskud til dato! (Og det siger meget.) Skål!

Se videoen: Take Your Daily Dose of Apple Cider Vinegar as Gummy! (September 2020).